fbpx

Shopping guide: 10 ιδέες για δώρα που θα λατρέψει η κολλητή σου, η γυναίκα σου και όχι μόνο!

Όσο κοντεύουν οι γιορτές, τόσο σκέφτεσαι και ψάχνεις για το τέλειο δώρο που θα πάρεις στην αδελφή – ψυχή σου, που σε ακολουθεί άπειρες ώρες στα μαγαζιά (χωρίς να παραπονεθεί ούτε μια φορά), την κολλητή σου!

Και εκεί που ψάχνεις κάτι χαριτωμένο, fashionable ή χρήσιμο που θα την ενθουσιάσει, δε θες να βγεις εκτός προϋπολογισμού, έτσι ώστε να ικανοποιήσεις όσους βρίσκονται στην shopping list σου!

Έχω ετοιμάσει για σένα λοιπόν, μια λίστα με 10 ιδέες για δώρα με λιγότερα από €30 για την fashion partner σου, που θα λατρέψει!

Δες τις εδώ:

1
Body set

Για την φίλη σου που δεν αρκείται στην ενυδάτωση του προσώπου της, αλλά και του σώματός της και κουβαλάει πάντα στην τσάντα της μια κρέμα χεριών (εντάξει, και για αυτήν που τρελαινόταν για την “Πεντάμορφη και το τέρας” όταν ήταν μικρή), αυτό είναι το τέλειο δώρο!

Find it here

2
Φλυντζάνι 

Ιδανικό εάν είναι addicted στον καφέ, το τσάι και στα ζώδια εννοείται, και θα βρίσκεσαι στη σκέψη της, από το πρωί κιόλας!

Find it here

3
Ζώνη

Για την φίλη σου που ακολουθεί τα fashion trends και δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια, σε κάθε outfit της, μια buckle ζώνη σε μπορντό χρώμα είναι ό,τι πρέπει!

Find it here

4
Γούνινο κασκόλ

Ιδανικό για την κολλητή σου που αγαπά οτιδήποτε γούνινο ή της αρέσει να συνοδεύει το outfit της με ένα κασκόλ το χειμώνα! Με αυτό σίγουρα θα κάνει την διαφορά!

Find it here

5
Σκουλαρίκια με πέρλες

Εάν έχει μανία με τα σκουλαρίκια, τις πέρλες, και χαρακτηρίζεται από κομψότητα και απλότητα, τότε θα τα λατρέψει!

Find it here

6
Τσάντα

Υπάρχει περίπτωση εάν έχει μανία με τις τσάντες (like the most of us), να μην της αρέσει αυτή η τσάντα, σε αυτό το χρώμα και το συγκεκριμένο σχήμα;

Find it here

7
Αντζέντα

Την βλέπεις καθημερινά να αγχώνεται λόγω χρόνου, να τρέχει πάνω κάτω, να της ζητάς να πάτε για καφέ και να σου λέει πως δεν προλαβαίνει! Βοήθησέ την να οργανωθεί και κυρίως να ηρεμήσει!

Find it here 

8
Make up bag

Εάν χάνεται ανάμεσα στα πολλά προϊόντα μακιγιάζ που έχει (because her makeup is always on point), ένα νεσεσέρ καλλυντικών θα την βοηθήσει να μεταφέρει μαζί της αυτά που χρειάζεται κάθε φορά!

Find it here

9
Μάλλινο πουλόβερ 

Είναι η κρυουλιάρα της παρέας; τότε δεν θα αποχωρίζεται το oversized πουλόβερ που θα επιλέξεις για αυτήν, στο αγαπημένο της χρώμα που μόνο εσύ ξέρεις!

Find it here

10
Sneakers 

Σε περίπτωση που είναι fan των sneakers (δεν την αδικώ καθόλου) και είναι καθημερινά στο πόδι, ένα ζευγάρι άσπρα sneakers θα ήταν το τέλειο δώρο γι’ αυτήν (we love velvet), θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα της!

Find it here 

 Εσύ ποιο δώρο θα πάρεις για την κολλητή σου;
Κάνε την tag και πες της ποιο δώρο πιστεύεις ότι είναι ιδανικό για αυτή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending