fbpx

Exclusive Christmas Capsule Collection by Toumazos Charalambous for TΟΜΜΑSO Menswear Studio!

Ο Τουμάζος Χαραλάμπους, ο δημιουργός του brand Tommaso Menswear Studio έχει μόλις λανσάρει την «Exclusive Christmas Capsule» συλλογή του με δέκα ξεχωριστά κοστούμια που θα φορεθούν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς καθώς και σε κάθε άλλη λαμπερή στιγμή.

Πρόκειται για κλασσικά κοστούμια με ενδιαφέρουσες μεταλλαγές, όπου πρώτες ύλες όπως το βελούδο και το κασμίρι πρωταγωνιστούν. Άλλοτε σε checked ή striped print, καθώς και σε μονόχρωμες εναλλαγές, οι δημιουργίες του Τουμάζου Χαραλάμπους απευθύνονται στον σύγχρονο άντρα.

Ηave a look:

Για τις ανάγκες της συλλογής ο Τουμάζος Χαραλάμπους φωτογραφήθηκε στην σουίτα του ξενοδοχείου Hilton Cyprus φορώντας τις δημιουργίες του. Aξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτογράφηση πραγματοποίησε ο Χάρης Κυπριανού ενώ το βίντεο της συλλογής ανέλαβε ο Μάρκος Κασσιανός.

Το grooming επιμελήθηκε ο Σάββας Σάββα και τα μαλλιά το Miele Hair & Beauty Spa. Τις συλλογές του TOMMASO Menswear Studio προβάλλει η Cal Creative Communication.

Βρείτε τη συλλογή του Τουμάζου Χαραλάμπους στο online shop www.tommaso.studio ή με ραντεβού στο studio του στην οδό Στυλιανού Αποστολίδη 7, 6021, Larco Maria Court, Λάρνακα. Τηλ.: 99474334.

Tommaso on:

Facebook   ||    Instagram

www.tommaso.studio

info@tommaso.studio

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending