Όσα έγιναν στην τελευταία συνάντηση των αρθρογράφων μας με τον Δημήτρη Στεφανή!

Πριν λίγες μέρες (20/12/2017), είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον επιτυχημένο στον τομέα του Digital Marketing, Δημήτρη Στεφανή.

Ο ίδιος δέχτηκε αμέσως την πρόσκληση μας για να έρθει στην τελευταία συνάντηση μας με τους φοιτητές-αρθρογράφους μας, στα γραφεία του StudentLife.

O ίδιος ασχολείται με τον χώρο του Digital Marketing ως Digital Account Manager, Executive και Architect (ως τελευταία προσθήκη στο βιογραφικό του). Έχει δουλέψει σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες της Κύπρου και πρόσφατα έχει ξεκινήσει τα πρώτα βήματα στη δική του εταιρεία, με το όνομα Hivebreed.

Η συνάντηση με τους αρθρογράφους-SpotLighters μας είχε τη μορφή συζήτησης και παρουσίασης από τον Δημήτρη Στεφανή, στην οποία γίνονταν σχολιασμοί και διάφορες αναφορές στο online περιεχόμενο και γενικότερα στους τρόπους και μέσα προώθησης, marketing και πώς μπορεί να ξεκινήσει μια πετυχημένη καριέρας στον χώρο της online διαφήμισης (και όχι μόνο).

Αυτή ήταν και η τελευταία συνάντηση με τους SpotLighters μας και δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο κλείσιμο.

Ο Δημήτρης Στεφανή

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Δημήτρη Στεφανή να μοιράζεται την προσωπική του εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών του – τι περίμενε και τι έζησε στην πραγματικότητα. Συνέχισε εξηγώντας πώς τον βοήθησε το πτυχίο του στις μελλοντικές του δουλειές.

Οι αρθρογράφοι μας, που έλαβαν μέρος στο Internship του StudentLife, σπουδάζουν σε διαφορετικούς κλάδους μεταξύ τους και μόνο δύο απ’ αυτούς σπουδάζουν Δημοσιογραφία.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Δημήτρης Στεφανή εξήγησε πως υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές και στρατηγικές, που θα βοηθήσουν τον καθένα να κτίσει το δικό του μέλλον, ειδικά στους τομείς του online περιεχομένου και της διαφήμισης.

Ακολούθησε επεξήγηση σε διαδικασίες marketing από διάφορες online καμπάνιες μέσω της χρήσης των social media (και όχι μόνο).

Ο Δημήτρης Στεφανή εξήγησε πως η προσαρμογή στις ανάγκες του κοινού και η σημασία του αξιόλογου και ποιοτικού περιεχομένου, είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Σημασία έχει να προωθείται κάτι που έχει πρώτιστα αξία για το κοινό, άσχετα με τον αρχικό ή τελικό σκοπό που μπορεί να έχει μια εταιρεία ή ένας οργανισμός.

Τέλος, συζητήθηκαν κάποιες προσωπικές εμπειρίες και απόψεις.

Η συντονίστρια του Internship, Εύη Οικονομίδου

Έγινε συζήτηση τόσο για το πώς δοκιμάστηκε ο ίδιος, ποιες εμπειρίες έζησε και τι έμαθε από αυτές.

Η συνάντηση τελείωσε με τις τελευταίες συμβουλές και ανακοινώσεις προς τους αρθρογράφους μας, καθώς και τις προσωπικές εμπειρίες και απόψεις τους.

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Στεφανή για όλα όσα συζήτησε και μοιράστηκε μαζί μας ????

Θες να ζήσεις κι εσύ την αξέχαστη εμπειρία συμμετοχής στο Internship αρθρογράφων μας; Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
20,200FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending