Τι ζήτησαν οι ομάδες μας από τον Άγιο Βασίλη για το 2018;

Vassos Kyriacou
Sports Enthusiast

Ήρθαν πάλι τα Χριστούγεννα, εκείνη η αγαπημένη εποχή του χρόνου, που ανταλλάζουμε δώρα, που κάποιοι από ΄μάς περιμένουν να βρούν τα δώρα τους από τον Αγίο Βασίλη κάτω από το δέντρο, που καταβροχθίζουμε με αγάπη στην καρδιά κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Από αυτή την ατμόσφαιρα όμως δεν μπορούν να λείπουν οι ομάδες μας. Οι υποχρεώσεις για το 2017 τέλειωσαν, όπου να ‘ναι μπαίνουμε στο 2018 και την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με άλλα λόγια το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ.

Και επειδή οι ομάδες μας όλο και κάτι θέλουν από τον Άγιο των Χριστουγέννων, εμείς ψάξαμε στο αρχηγείο του Άη Βασίλη στη Λαπωνία τι ζήτησαν  για το νέο έτος και σου τα παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Δες όλα τα εορταστικά requests:

 

1ΑΕΚ

kerkida.net

Καλέ μου Άγιε”,

Φέτος ήμουν φρόνιμη. Γι’ αυτό ζητώ σου μόνο ένα πράμα: Το πρωτάθλημα, Άγιε μου Βασίλη. Να με βρει ο Μάης πρωταθλήτρια να παίζω στο Champions League. Όι άλλη 2η θέση, σε παρακαλώ!

2ΑΕΛ

goal.philenews.com

Άγιε μου Βασίλη,

Βάλε μια ζιβανία τζιαι έλα να σου τα πω. Όι τα καλάντα, αλλά τα αιτήματα μου. Για φέτος καλά τα επήαμε εν λαλώ, αλλά αφού εφκήκαμε που το κύπελλο ας ξαναπάω Ευρώπη τζιαι εν θέλω τίτλους! Τζιαι ναν καλά τα κοπέλια της Θύρα 3!

3Αλκή Ορόκλινη

politis.com.cy

Άγιε Βασίλη μερακλή,

Είσαι τεράστιος! Όι σε μέγεθος αλλά σε καρκιά, αναγνωρίζω σου το τούτο αφού μόνο επιτυχίες μου έφερες τα τελευταία χρόνια. Αν μείνω κατηγορία χωρίς να αγχωθώ φέτος, η γαλοπούλα εν που ‘μένα του χρόνου!”

4Ανόρθωση

kerkida.net

Μεγάλε Άγιε Βασίλη,

Τωρά εγώ τι να σου ζητήσω; Πέρσι ήθελα να γίνω ξανά πρωταγωνίστρια τζιαι έκαμες το. Για φέτος να έσσιεις καλά τον Παντελή μου, αφού κουμαντάρει μια χαρά τζιαι δώσ’ μου μια θέση στην Ευρώπη!

Για να πάμε πίσω στο Βαρώσι μας αφήνω το πάνω σου, είσαι ο μόνος που μας σώζει!

5ΑΠΟΕΛ

goal.philenews.com

Αγιάρα μου,

Είσαι καθηγητής! Κάθε χρόνο θέλω τίτλους τζιαι ομίλους τζιαι κάμνεις μου τα. Εν θα αλλάξω τροπάριο φέτος: Ντάμπλ τζιαι ομίλους θέλω τζιαι αν κάμω τζιαι δικό μου γήπεδο θα βάλω τιμητικά την φάτσα σου πας τη φανέλα μου, έτσι για το Thank you!

6Απόλλων

protathlima.com

Μάγκα Άγιε Βασίλη,

Σαν θέος καταλάβω τι περνάς με τούντες απαιτήσεις του κόσμου ούλλου. Λοιπόν, η γαλάζια πλευρά της Λεμεσού θέλει μόνο 2 πραματούθκια: Το ντάμπλ για να πελλάνω τη Λεμεσό στα πάρτι τζιαι να μείνει ο Σωφρόνης coach ως τα 100 του!

7Άρης

shootandgoal.cyprustimes.com

Μπίλαρε,

Ο Άρης μεινίσκει κατηγορία φέτος, εν τζιαι φαντάζουμαι να έσσιεις άλλα σχέδια. Ο Σταυράκης, η προεδράρα είπε το: Εν πέφτουμε! Έχω σας εμπιστοσύνη τζιαι τους 2!

8Δόξα

politis.com.cy

Τιτανοτεράστιε,

Που να έρτεις που τες μερκές μας πέρνα να σε τζιεράσει ο μάστρος ο Καραβίδας μας! Έτσι μου είπε να σου πω. Πρόσεχε που εν να ταξιδέφκεις τζιαι αν θέλεις να μας φέρεις κάτι τζιαι μας θέλουμε δωρεάν εισιτήρια για την Πορτογαλία να ψουμνίσουμε αλλό 2-3 λαβράκια όπως κάμνουμε πάντα!

9Εθνικός Άχνας

goal.philenews.com

Άγιε μου Βασίλη,

Ο Κίκης είπε πως εν εν τραγωδία να ππέσουμε κατηγορία αλλά εν να μας αφήκεις να πάμε μετά που 30 χρόνια σχεδόν; Εν μας πάει αφού! Κάμε μας Real Madrid στο Β’ γύρο να κάμουμε 5-6 νίκες να μείνουμε πάνω τζιαι χρωστώ σου ένα ουίσκι με το πούρο του!

10Ερμής

goal.philenews.com

Πού είσαι ρε Άγιε μου;

Είσαι ένας τσιάκκος! Εμείς ώσπου έχουμε τον Λούκα μας να τα βουρά ούλλα είμαστε πόμπα! Αν μας ετοιμάζεις δώρο θέλουμε γήπεδο γιατί ποδά κάμνουν μας μουσκουρούθκια!

11Νέα Σαλαμίνα

politis.com.cy

Έλα ρε Άγιε Βασίλη μου,

Πάει μας το κότσιηνο με το άσπρο, εν εν; Τωρά εγώ νάμπου να σου πω; Είπαν μου ετοίμαστην ευχή αλλά αφού πέρσι ήθελα να ξαναγινώ φόβος τζιαι τρόμος τζιαι εσύ κάμνεις τα πάντα να πάω στη Β’. Σώσε με τζιαι που ΄μένα ότι θέλεις! Ότι θέλεις!

12Ολυμπιακός

shootandgoal.cyprustimes.com

Άγιε μάγκα τζιαι καραπουζουκλή,

Εν αφήνεις τον Τακτακαλά μας να πεθάνει γι’ αυτό αγαπώ σε πολλά. Είχαν μας να πάμε πίσω στη Β’ σσιονωτοί τζιαι έχουμε 15 πόντους! Βοήθα μας να μείνουμε πάνω τζιαι εσύ τζιαι είμαστε μια χαρά! 

Τα υπόλοιπα του χρόνου!

13Ομόνοια

kerkida.net

Εν είμαι για πολλά – πολλά φέτος, ρε Άγιε Βασίλη. Αλλό μια χρονιά με προβλήματα, ρε κουμπάρε, έλεος πιον.

Αλλά αφού είπα εν να σου γράψω, θκιάβασε προσεχτικά. Κανεί με τα χρέη, κάμε με ξανά την Ομόνοια που φοούνται ούλλοι τζιαι έσσιε καλά τη Θύρα την 9 που με βουρά συνέχεια. Τούτα για αρκή τζιαι του χρόνου έτσι τζιαιρό ξαναμιλούμε

14Πάφος FC

taxidromos24.com

Άγιε μας Βασίλη, αγαπημένε Ded Moroz (αφού μιλούμε τζιαι ρώσικα),

Αγαπάς μας, ξέρω το. Έκαμες την Πάφο μας πολιτιστική πρωτεύουσα, έφερες μας τζιαι τον Mr. Lomakin έν έχουμε παράπονο. Αν μας δυναμώσεις ακόμα λλίο να θωρούμε μόνο πάνω θα σου κάμουμε τζιαι άγαλμα. Όι άλλο ασανσέρ, η Πάφος μας πρέπει να γίνει κλασσική ομάδα της Α΄Κατηγορίας

Εσύ τι ζήτησες φέτος από τον Άγιο Βασίλη;