fbpx

Αντριάνα Πάτσαλου: Συλλογές που απευθύνονται στην stylish γυναίκα του σήμερα!

Η Αντριάνα Πάτσαλου, σπούδασε εφαρμοσμένες και καλές τέχνες, ξεκινώντας τις σπουδές τις ως Interior designer στο Nicosia University.

Συνέχισε με ζωγραφική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, όπου η εικαστική της δουλειά εξελίχθηκε στις εγκαταστάσεις και video art.

Δες πιο κάτω τι μας είπε:

Πώς και πότε άρχισες να ασχολείσαι με την μόδα;

Με τη μόδα ασχολούμαι από τότε που μπορώ να ανακαλέσω την μνήμη μου! Επαγγελματικά ξεκίνησα από τα φοιτητικά μου χρόνια ως personal shopper και stylist στην Αθήνα.

Στην Κύπρο δούλεψα αρκετά χρόνια ως Interior designer και το 2015 έκανα launch την πρώτη μου συλλογή με το όνομα Dispa haute_sports που ήταν μια συλλογή με athleisure στοιχεία και μετά τη Dispa pret a sports που είναι μια capsule collection.

Φέτος το φθινόπωρο κυκλοφόρησε και η πρώτη μου ready to wear collection στην οποία μπορεί κανείς να βρει ρούχα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Πότε ξεκίνησε η ιδέα του Dispa;

Η Dispa προϋπήρχε σαν το καλλιτεχνικό μου όνομα από όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο interior design.

Ποια ήταν η έμπνευση του ονόματος Dispa ως brand;

Dispa σημαίνει Different Spaces, κι έχει να κάνει γενικότερα με το πώς αντιμετωπίζω τις δουλειές μου, κάθε project όπως θα ονόμαζα, όλα όσα καταπιάστηκα μέχρι στιγμής.

Σιχαίνομαι την επανάληψη εικόνων και προσπαθώ κάθε φορά να ανακαλύπτω και ένα καινούριο κόσμο μέσα από τις συλλογές μου.

Τι ξεχωριστό έχει το δικό σου brand;

Οι συλλογές μου γενικότερα απευθύνονται στην stylish γυναίκα του σήμερα. Που έχει πάρα πολλούς ρόλους, ευθύνες στην καθημερινότητά της και πρέπει να νιώθει άνετα με τα ρούχα της, να έχει αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα να ξεχωρίζει για το σύγχρονο στυλ της.

Ποιο στυλ ακολουθά η συλλογή σου;

Οι συλλογές μου, έχουν τη δική τους σχεδιαστική σφραγίδα και φιλοσοφία, θα έλεγα, εγώ πάντως εδώ και χρόνια δηλώνω “minimal maximalist” -δικός μου όρος- οπότε και τα ρούχα μου είναι αυτό.

Σχεδιάζεις τα ρούχα σου σύμφωνα με το στυλ των Κυπρίων;

Με απειροελάχιστες εξαιρέσεις οι Κύπριες, δυστυχώς δε θα έλεγα ότι χαρακτηρίζονται από το στυλ τους, το οποίο θα περιέγραφα ως ένα αχταρμά νεοπλουτίστικης βαβούρας με σφιγμένες αντιγραφές από περιοδικά μοδάς.

Ευελπιστώ ότι η καινούργια γενιά θα το ανατρέψει αυτό και τα νέα κορίτσια θα αναπτυχθούν σε δυνατές προσωπικότητες, με άποψη και πραγματικά προσωπικό στυλ.

Από πού αντλείς έμπνευση για τη κάθε καινούργια σου συλλογή;

Η έμπνευση έρχεται από την ίδια τη γυναίκα. Τη γυναίκα της Dispas και της Αντριάνας Πάτσαλου (που είναι η άλλη μου σειρά και θα παρουσιαστεί στο επόμενο PFW –Paris Fashion Week).

Είναι για τη γυναίκα καριέρας, αλλά και τη σύντροφο, και τη μάνα η οποία ταξιδεύει και βρίσκεται σε υπέροχες πόλεις του κόσμου και γνωρίζει νέες κουλτούρες και εξελίσσεται συνεχώς.

Πού μπορεί να βρει κανείς  τα ρούχα σου;

Η συλλογή Dispa διατίθεται αποκλειστικά στην Dispa boutique στο Dp Sports Club, έχω κάνει όμως και μια αποκλειστική συνεργασία με την Luv Boutique, στην Λάρνακα.

Εκεί θα διατεθούν σε πολύ περιορισμένο αριθμό τα γιορτινά κομμάτια της συλλογής, που περιλαμβάνουν μακριά φορέματα, οικολογικές γούνες και tuxedo suits…τα πάντα που θα έκαναν μια γυναίκα ευτυχισμένη τις γιορτές!

Όπως προανέφερα, βέβαια, η συλλογή “ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΠΑΤΣΑΛΟΥ” θα λανσαριστεί και θα ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του επόμενου έτους  μέσα από την ιστοσελίδα της.

Επίσης δουλεύουμε, με κατεύθυνση να αρχίσουμε και συνεργασίες με πολυκαταστήματα του εξωτερικού, που θα φιλοξενήσουν τις συλλογές μου.

Assistant stylist: Άντρεα Χριστοφή

Φωτογραφίες: Κυριάκος Αμερικάνος

Follow her on:
Facebook   ||   Instagram

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending