fbpx

5+1 στάδια που περνά κάθε φοιτητής λλίο πριν επιστρέψει στο πανεπιστήμιο!

Ας μεν περιπαιζούμαστε. Τζιαι γω, τζιαι σύ, τζιαι ούλλοι μας περνούμε τούτη τη φάση. Συνήθως λλίες μέρες πριν ανοίξουν τα πανεπιστήμια, πίανει μας ούλλους τζιείνο το πράμαν…

Μαράζι να το πω; Στεναχώρια να το πω; “Βαρκούμαι να ξαναμπαίνω στη διαδικασία να βουρώ σαν τον πελλό να τελειώνω εργασίες, να περνούν 3 εφτομάες τζιαι να μεν δω το φως του ήλιου τζιαι στο τέλος να μεν περνώ μαθήματα” να το πω; Τέλος πάντων…

Πάμε να δούμε τα κύρια στάδια που περνά κάθε φοιτητής λλίο πριν τελειώσουν οι διακοπές του χειμώνα τζιαι επιστρέψει στο πανεπιστήμιο:

1
Σοκ

Ενός λεπτού σιγή για τη φράση που ούλλοι μας εξεστομίσαμε: “Ρε μα μόνο τόσες μέρες μας εμείναν ώσπου να ανοίξουμε;“.

Εν η φάση που θωρείς τα highlights των διακοπών σου να περνούν που μπροστά σου σαν κινηματογραφική ταινία. Το φαΐ στα τραπέζια, τη μέρα που εφκήκες πάνω στο booster τζιαι έπαιζες τον καμπόσο..

Πραγματικά γράφω τα τζιαι συγκινούμαι… Αλλα μεν ανησυχείς. Τούτη η φάση διαρκεί το πολύ 2 ωρούες!

2
Άρνηση

Μετά αρκεύκεις τζιαι ανοίεις το calendar τζιαι μετράς τες μέρες. 2, 3 ή τζιαι 4 φορές απελπισμένος θα μετράς σαν μωρό του δημοτικού τες μέρες πέρκει έκαμες λάθος.

Προσοχή! Εάν η 5η επανάληψη αυτής της διαδικασίας δεν φανεί αρκετή, τότε χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικό.

3
Θυμός

Συνηθισμένα τα βουνά που τα σιόννια μάνα μου. Εν να μου τα πεις εμένα; Πε τα, πε τα ρε Αντρίκκο μου, να αγιάσει το στόμα σου. Καταλαβαίνεις μας ρε φίλε. Ότι σκεφτούμαστε, γράφεις τα μες στο StudentLife“.

Πραγματικά, αυτά τα συγκινητικά λόγια κάθε φορά που πατώ το πόδι μου στο πανεπιστήμιο, δεν τα ακούω ποττέ. Μόνος μου κάμνω παναΐρκα. Αnyway. Λαλούν το τζιαι οι ψυχολόγοι. Ο θυμός εν 1 που τούτα τα βήματα!

4
Παζάρεμα

Πιάνεις τον παρέα σου τηλέφωνο. Ρωτάς τον: “Ε πελλέ πότε ανοίουμεν;”. Η απογοητευτική απάντηση του είναι: “Ρε μα επέλλανες τέλια; Έχασες τες μέρες; Σε 3 μέρες ανοίουμεν.”

Αρκεύκει τζιαι τρέμει το σσιέρι σου. Κρύος ιδρώτας λούζει το χλωμό σου πρόσωπο. Αλλά δεν παραδίδεις τα όπλα και του απαντάς: “Ρε μα σίουρα; Έννεν 4;”.

Τζιαι συνεχίζει για ώρες τούτος ο -απελπιστικά- ηλίθιος διαλόγος που εν έσσιει κανένα νόημα. Το μόνο που κάμνει εν το να σου τρώει λεπτά ομιλίας ή στην καλλύττερη περίπτωση, μπαταρία.

5
Κατάθλιψη

Εδώ είμαστε. Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων:

1) Εκείνοι που τις τελευταίες μέρες των διακοπών διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

2) Εκείνοι που μαζί με την κουβερτούαν τους, την ταινιούαν τους τζιαι την σιοκολατούαν τους απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές ξεγνοιασιάς των διακοπών τους.

6
Αποδοχή

Τα κεφάλια μέσα! Υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι τούτο το εξάμηνο δεν θα αφήνεις θκιέβασμα την τελευταία στιγμή (άσχετο αν δεν το εφαρμόζεις ποττέ).

Παίρνεις μια βαθκιά ανάσα τζιαι το εξάμηνο… ξεκινά!

Πάντα να θυμάσαι… Πανεπιστήμιο είναι, θα περάσει!

Εσύ σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι σήμερα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending