fbpx

5 Κύπριοι παραδέχτηκαν όσα είπαν πως θα ξεκινούσαν το 2018 (αλλά μετάνιωσαν)!

Έχουμε υποδεχτεί για τα καλά στη ζωή μας το νέο έτος 2018. Λίγο πριν έρθει, κάναμε ένα απολογισμό του 2017, φέρνοντας πίσω στη μνήμη μας όσα περάσαμε το χρόνο αυτό:  καλές αλλά και κακές στιγμές, όσα καταφέραμε να κάνουμε ή όχι και όσα μαθήματα μας έδωσε αυτός ο χρόνος.

Με το νέο χρόνο, είμαστε σε άλλη φάση. Είμαστε στις αρχές ακόμα και θέτουμε τους νέους μας στόχους και σχέδια που έχουμε… το λεγόμενο “new years’ resolution” ή τη περιβόητη ατάκα “new year, new me”.

Τελικά όμως, ακόμα και αν καλά-καλά δεν έφυγε ο Ιανουάριος, έχουμε αθετήσει κάποιες από τις υποσχέσεις μας, μετανιώσαμε και είπαμε ένα μεγάλο “ΑΚΥΡΟΟΟΟ”!

Πάμε να δούμε τις μας είπαν οι 5 Κύπριοι για το τι είπαν ότι θα ξεκινήσουν το 2018 αλλά… το μετάνιωσαν!

 

1
Μέριλυν, 20 χρονών

  • Το 2017, μου άφησε μερικά “δωράκια” για να βγάλω τον κρύο χειμώνα του 2018 και αυτά δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα… “κιλάκια” που κατάφερα με κόπο και μόχθο να αποκτήσω. Είπα ότι το 2018 θα κάνω δίαιτα, κάτι που πήγε λάθος από την πρώτη μέρα του νέου έτους – όπως και κάθε έτος. Παρ’ όλ’ αυτά, για άλλη μια φορά αρνούμαι να κάνω δίαιτα και θα συνεχίσω να τρώω ό,τι θέλω… Αγαπώ το φαγητό! Η γιαγιά μου έλεγε πάντα: “τα πάσσιη μου τα κάλλη μου” και έρχομαι να συμφωνήσω απόλυτα μαζί της!

2
Αρετή, 20 χρονών

  • Τι είπα να ξεκινήσω το 2018; Εεε… Είπα να μάθω πιλόττα αλλά εν παίρνω χαπάρι. Δεν συγκεντρώνομαι με τίποτα και λογικά είμαι σε μια φάση άρνησης για το όλο θέμα. I’m giving up already, εν καλή τιζαι η μπιρίμπα. Πώς θα περνούμε άραγε τις ώρες μας στις καφετέριες του Πανεπιστημίου…; Προβλήματα που έσσιει ο κόσμος τζιαι εμείς… κανένα!

3
Νεφέλη, 21 χρονών

  • Με τον ερχομό του 2018 έθεσα ως βασικό μου στόχο να ξεπεράσω το μεγάλο μου crush σε ένα αγόρι και να σταματήσω να είμαι τόσο obsessed και κολλημένη και να παρακολουθώ κάθε του βήμα, με τη βοήθεια των social media και των locations. Δεν με βλέπω να το κάνω γενικά. Θα μείνω κολλημένη πάνω του για ακόμη λίγο καιρό, αλλά και να “ξεκολλήσω”,  θα βρω κάποιο άλλο άτομο να παρακολουθώ. Η λίστα με τους υπόπτους είναι μεγάλη (γέλια)!

4
Λοϊζος , 22 χρονών

  • Μάνα μου.. ” το πότο και το τσίγααααροοοο… “. Αυτό, νομίζω είναι ξεκάθαρα το δικό μου θέμα. Ακόμα και το 2018 συνεχίζω να κρατώ τις παλιές καλές μου συνήθειες. Ίσως τα καταφέρω το 2019, ίσως και πότε… Ποτέ δεν ξέρεις. Για τώρα όμως, θα συνεχίζω να βγαίνω και να περνώ καλά.

5
Άγγελος, 23 χρονών

  • Κάτσε να δω.. Γενικότερα είπα ότι το 2018 θα γίνω καλύτερος φοιτητής και θα δώσω λλίη παραπάνω σημασία στο διάβασμα. Τελικά όμως, μετρώ τις μέρες για τις επόμενες γιορτές, για να είμαι πάντα χαλαρός και το διάβασμα μακριά από εμένα. Το πιο σημαντικό όμως, που είπα στον εαυτό μου να καταφέρω είναι… να αρχίσω να καθαρίζω- συγυρίζω το δωμάτιο μου λίγο πιο συχνά μόνος μου… Ξέρεις, να μεν έχω τη μάνα μου πας την κκελέ μου πάλε!” 

Εσύ ξεκίνησες να πετυχαίνεις τους δικούς σου τους στόχους για φέτος, ή ταυτίστηκες με κάποιον από τους πιο πάνω; Γράψε μας σε σχόλιο τι άλλο έθεσες για το 2018!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending