fbpx

3 fashionable apps που πρέπει να έχεις στο κινητό σου για stylish εμφανίσεις!

Πόσο θα ήθελες να έχεις πάντα κάποιο να σε βοηθάει στο πώς να συνδυάσεις τα ρούχα σου; Εγώ πάντως σίγουρα θα ήθελα! Θα μου εξοικονομούσε πολύ χρόνο το πρωί όταν προσπαθώ να συνδυάσω τα ρούχα μου!

Φαντάζομαι θα το ήθελες πάρα πολύ! Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που αγοράζεις κάτι καινούριο και το αφήνεις στη ντουλάπα σου γιατί δεν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις!

Σήμερα θα σου μάθω τα 3 καλύτερα apps για να γίνει το όνειρο σου πραγματικότητα!

Δες ποια είναι αυτά τα 3 apps:

1
Smart Closet

Ένα application που θα σου αλλάξει τη ζωή σου και θα την κάνει ευκολότερη! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δημιουργώντας τα outfits της επιλογής σου, ανάλογα με το δικό σου style μέσα από την μεγάλη γκάμα από ρούχα, παπούτσια, τσάντες και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να είσαι in fashion.

Εκτός από την δυνατότητα να δημιουργείς looks και να αγοράζεις ρούχα μπορείς επίσης να διαμορφώσεις το δικό σου ημερολόγιο με τα looks που συνδυάσες και να τα προσαρμόσεις στο δικό σου πρόγραμμα.

Είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούν οι fashion bloggers κάθε φορά που έχει fashion week για να είναι οργανωμένες! Και για να το χρησιμοποιούν κάτι περισσότερο θα ξέρουν!

2
Polyvore Style

Το Polyvore Fashion είναι ακόμη ένα application που σου επιτρέπει να διαλέξεις μέσα σε μια μεγάλη συλλογή ρούχων από διαφορετικούς σχεδιαστές. Το φάσμα του εξαπλώνεται σε κομμάτια Haute Couture από το Red Carpet.

To Polyvore σου δίνει την ευκαιρία να συνδυάσεις και να φτιάξεις διαφορετικά στύλ για διαγωνισμούς μου οργανώνει το ίδιο το application, να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου look, με κάθε φορά καινούργιο Style Challenge!

3
Pinterest

Νομίζω είναι γνωστό σε όλες σας πόσο βοηθητικό μπορεί να είναι το Pinterest. Σου βρίσκει  ιδέες για ό,τι φανταστείς! Από outfits, street style looks, ιδέες για το πώς να συνδυάσεις ένα τζιν σου, ιδέες για μακιγιάζ, hairstyles και όχι μόνο!

Είναι ο super οδηγός για να κάνεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Είναι το τέλειο app για να κάνεις όλες τις ετοιμασίες του γάμου σου ή και ακόμα για να κάνεις όλες τις κατασκευές για τον κήπο σου, αφού έχει μέσα τέλεια D.I.Y hacks.

Εσύ ποιο application θα κατεβάσεις πρώτα; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending