fbpx

5 καταστάσεις που ζήσαμε όλοι (έστω μια φορά) με την παρέα μας!

Παρέα: Γενικότερα, θα συναντήσουμε διάφορους τύπους ατόμων. Από τη μια, είναι πολύ ενδιαφέρον, αφού μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο και αν ήμασταν όλοι το ίδιο, θα ήταν βαρετό.

Από την άλλη; Παρόλο που αγαπάμε την παρέα μας… μερικές φορές είμαστε πολύ κοντά στο να τους “σκοτώσουμε” και να πάμε να ζήσουμε μόνοι μας σε ένα έρημο νησί.

Πάμε να δούμε τους λόγους που μπορεί να γίνουμε “φιλο-κτώνοι”:

1
Η αιώνια ασυνεννοησία

Το πιο ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. Πλέον με τη βοήθεια των social media, μπορούμε να έχουμε το λεγόμενο group chat και να κανονίζουμε τις εξόδους μας, να λέμε τα νέα μας, να ανταλλάζουμε φωτογραφίες.

Θέλουμε να έχουμε πιο εύκολη και άμεση επικοινωνία, παρά να κτυπάμε τηλέφωνα κ.τ.λ. Τελικά όμως… αυτό που καταφέρνουμε, είναι να γίνεται χαμός –το λεγόμενο στα κυπριακά “σου τζι, ‘γιώ δα” – και δεν υπάρχει καμία συνεννόηση. Δεν υπάρχει λύση με τίποτα. Άσ’ το!

2
Τύφλα να έχουν οι σχέσεις…

Όπως και τα ζευγάρια, έτσι και οι παρέες “σκοτώνονται” για το πού θα πάνε και τι θα κάνουν σε μια έξοδο τους. Ο ένας θέλει καφέ, ο άλλος φαγητό, club ή ο άλλος προτιμά να βρεθούν σε σπίτι.

Τελικά; Κάνουμε ένα poll για το πού θα πάμε και δημοκρατικά το αποφασίζουμε. Είσαι εντάξει με την τελική έξοδο ή… θα κρατάς μούτρα, ή θα μείνεις τελικά σπίτι γιατί “εβαρέθηκες τους“.

3
Πάνω απ’ όλα η παρέα μου…

Και ξαφνικά ένα μέλος της παρέας “εξαφανίζεται”. Γιατί άραγε; Έρωτας είναι τελικά. Φυσικά και χαίρεσαι μαζί του – με τη χαρά του φίλου σου.

Μετά όμως τα 256+ χρόνια που έχεις να τον δεις και να μιλήσετε, σταματάς να τον/την ψάχνεις και περιμένεις να χωρίσει για να ” πίξει ο νους της/του. ” 

4
Έρωτας είναι, θα περάσει…

Σε μια παρέα “μιξ ενισχυμένη”, στην οποία υπάρχουν και γυναίκες και άνδρες, είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι σε κάποια φάση θα υπάρξει ένα flirt, ένα ενδιαφέρον μεταξύ κάποιων ατόμων στην παρέα μας.

Στην αρχή, η παρέα “παίζει πελλόν” για το τι συμβαίνει και αφήνει το ειδύλλιο να εξελιχθεί. Θα χαίρονταν να είχαν ένα όμορφο ζευγαράκι στην παρέα, αλλά κάνουν τάματα να μην τα κάνουν “μαμμούρι” μεταξύ τους.

5
Νέα παραλαβή

Αποφασίζεις μια καλή μέρα να πάρεις μαζί σου ένα άλλο φίλο σου σε έξοδο με την παρέα σου.

Τότε όμως, αρχίζουν τα “αδιάκριτα” βλέμματα και οι ερωτήσεις μεταξύ της παρέας: “μα ποια εν τούτη;”. Είναι το νέο αίμα και η καχυποψία κι η περιέργεια είναι μεγάλη!

Εσύ σκέφτηκες ποτέ ότι δεν έχεις “φυσιολογική” παρέα; Ποια από τις πιο πάνω καταστάσεις ζεις πιο συχνά; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending