fbpx

Aviator Flight Center: Μάθε πώς μπορείς και εσύ να οδηγήσεις… αεροπλάνο!

Είναι γεγονός ότι αγαπάω να ταξιδεύω, να καταφθάνω σε διαφορετικούς προορισμούς και πρωτόγνωρα μέρη λατρεύοντας πάντοτε τη διαδικασία του ταξιδιού!

Λοιπόν, σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μία από τις πιο λατρεμένες εμπειρίες που είχα έως σήμερα! Τη μοναδική εμπειρία της απογείωσης και προσγείωσης αεροπλάνου καθώς και όλα τα συναφή μαθήματα … πιλότου!

Μάθε περισσότερα εδώ: 

Δύο επισκέψεις στο Aviator Flight Center στην Λάρνακα ήταν αρκετές για να καταλάβω τον επαγγελματισμό του κέντρου και να αισθανθώ την αγάπη ολονών να πετάνε ψηλά, να ταξιδεύουν και να ζουν ανεπανάληπτες στιγμές καθημερινά, είτε επαγγελματικά είτε απλώς για χόμπι.

Τριάντα λεπτά αρχικά σε δωμάτιο επαγγελματικού προσομοιωτή στο οποίο όλα κινούνται ακριβώς όπως ένα αεροπλάνο, με επεξηγήσεις από το έμπειρο προσωπικό του Aviator Flight Center.

Δίπλα μας ο αξιαγάπητος, χρόνια τώρα έμπειρος πιλότος/κυβερνήτης κ. Νίκος Κουντούρης να μας συμβουλεύει, να μας εμψυχώνει και ασταμάτητα να μας ενθουσιάζει και να μας κάνει να ανυπομονούμε να οδηγήσουμε τα τελευταίας τεχνολογίας αεροπλάνα του κέντρου.

Αφού έγιναν όλα τα απαραίτητα “μαθήματα”, έφθασε επιτέλους η ώρα να μπούμε σε αληθινό αεροπλάνο! Η χαρά μου ασταμάτητη, πλημμύρισε ολόκληρο το πρόσωπό μου!

Καπετάνιο δε θα μπορούσα να μην αφήσω φυσικά τον σύντροφο μου Παναγιώτη με συγκυβερνήτη τώρα τον κ. Νίκο! Η θέα απερίγραπτη και οι φωτογραφίες από ψηλά non-stop!

H πιο όμορφη ώρα της ημέρας; το ηλιοβασίλεμα!

Μπορείς να ζήσεις και εσύ αυτή την εμπειρία όσες φορές θέλεις ή γιατί όχι ακόμα και να παρακολουθήσεις τα ανάλογα μαθήματα και να πάρεις δίπλωμα πιλότου!

Αυτό βέβαια θα μπορούσε κιόλας να αποτελέσει το μοναδικά τέλειο δώρο για το/την σύντροφό σου ή τον/την κολλητό/ή σου!

Μπορείς να μάθεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ΕΔΩ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending