fbpx

Τα 5 πιο επίκαιρα & online παιχνίδια που μπορείς να παίξεις δωρεάν!

Ποιοι δεν αγαπούν τα παιχνίδια;  Άλλοι ξοδεύουν ελάχιστο χρόνο πάνω τους κι άλλοι -όπως εμείς- ώρες ατελείωτες! Είναι καλό λοιπόν να γνωρίζουμε παιχνίδια τα οποία αξίζουν τον πολύτιμο μας χρόνο και είναι αντάξια των προσδοκιών μας.

Εμείς δοκιμάσαμε και σου έχουμε περιγράψει κάποια, που αποδεδειγμένα από την ιστοσελίδα του Twitch, αξίζουν και δεν θα χάσεις τίποτα αν τα δοκιμάσεις!

Η συμβουλή μας είναι να μπεις στη διαδικασία να γνωρίσεις την ιστορία των εν λόγω παιχνιδιών και να απολαύσεις τα videos που σου βρήκαμε μέσω του YouTube!

Δες ποιο κάτω αυτά τα δωρεάν παιχνίδια που σου μαζέψαμε!

 

1
League Of Legends

Το League Of Legends της RIOTαπό το 2009 είναι το πιο γνωστό δωρεάν Multiplayer Online Battle Arena (ΜOBA) – μέχρι σήμερα εξακολουθεί να έχει την πρωτιά στην κατηγορία του είδους του.

Λόγω του ότι είναι ένα παιχνίδι πολεμικό με στρατηγική, έγινε αγαπητό πολύ γρήγορα από τους φανατικούς gamers. Σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις μόνος ή με συμπαίκτες της επιλογής σου, μέσα από 3 διαφορετικούς χάρτες!

Ο πιο γνωστός χάρτης είναι 5 εναντίων 5, στον οποίο μπορείς να παίξεις είτε για πλάκα, είτε σε ανταγωνιστικό επίπεδο για να βελτιώσεις τη βαθμολογία σου.

2
Heroes of the Storm

Ένα άλλο MOBA παιχνίδι της πασίγνωστης εταιρείας BLIZZARD ENTERTAINMENT με στρατηγική που περιλαμβάνει ήρωες του World Of Warcraft, StarCraft, Diablo και του καινούριου παιχνιδιού Overwatch, είναι το Heroes Of The Storm!

Δημιουργήθηκε το 2015, με κύριο σκοπό να κτυπήσει του League Of Legends, με τους σχεδιαστές του παιχνιδιού να δημιουργούν περισσότερους χάρτες. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 14 με διαφορετικές αποστολές!

Στο πιο πάνω βίντεο, παρουσιάζεται η διάσημη Ευρωπαϊκή ομάδα Fanatics να παίζει ένα πρόσφατο τουρνουά – έτσι θα πάρεις μια γεύση από το παιχνίδι.

3
DOTA 2

Το Dota 2 βρίσκεται κι αυτό στο MOBA είδος και αποτελεί παιχνίδι της εταιρείας Valve Corporation. Όπως είναι λογικό, είναι η συνέχεια του παιχνιδιού DOTA (Defense of the Ancients), το οποίο ήταν ένας χάρτης του επίσης ομώνυμου παιχνιδιού, Warcraft III και των 2 εκδόσεών του.

Έχοντας επηρεαστεί πολύ από τον χάρτη DOTA, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στον τομέα του, αλλά με πολλές αλλαγές των επιπέδων και με την προσθήκη ενός καινούριου ήρωα της Κινέζικης μυθολογίας!.

Από το 2013, είναι μέρος των online παιχνιδιών και στόχος του είναι η σωστή στρατηγική στο να καταφέρεις με την ομάδα σου να καταστρέψεις τη βάση της αντίπαλης ομάδας.

4
StarCraft II

Εάν έχεις κουραστεί με τα ομαδικά παιχνίδια, αυτό το παιχνίδι σίγουρα είναι για ‘σένα διότι σου δίνετε ΚΑΙ η ευκαιρία να μπορείς να παίξεις μάχες 1 εναντίον 1!

Το StarCraft ΙΙ αποτελεί παιχνίδι της BLIZZARDS ENTERTAINMENT και κατατοπίζεται στη κατηγορία του Real-Time Strategy.

Το απίθανο με αυτό το παιχνίδι είναι το ότι εδώ και 2 μήνες προσφέρεται δωρεάν από την εταιρεία. Με αυτό τον τρόπο, δόθηκε η δυνατότητα να αυξήσει το gamer κοινό του!  Με το πιο πάνω βίντεο  μπορείς να γνωρίσεις περισσότερο το παιχνίδι και τον κόσμο του!

5
HEARTHSTONE

Φτάνοντας στο τέλος, έχουμε το Hearthstone, που με τη σειρά του είναι ένα χαλαρό παιχνίδι στην κατηγορία συλλογής καρτών.

Αποτελώντας επίσης παιχνίδι της BLIZZARDS ENTERTAINMENT, ξεχωρίζει διότι σου προσφέρει ΚΑΙ την ενσωμάτωση του παιχνιδιού επάνω στο κινητό είτε έχεις Android ή IPhone!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, συλλέγεις κάρτες, αγοράζοντας μπαούλα, με τον χρυσό που παίρνεις από τις μάχες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μόνο για πλάκα και για να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου.

Εσύ ποιο γνωρίζεις ή ποιο σε έχει τραβήξει να το ξεκινήσεις;  Ξέρεις κάποιο άλλο;  Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending