fbpx

5 trends στα νύχια που θα επικρατήσουν το 2018!

Τα νύχια είναι βασικό στοιχείο στην ομορφιά της γυναίκας και η νέα χρονιά προβλέπεται να φέρει μαζί της και πολλά νέα trends. Πρόκειται να καλύψουν όλα τα είδη προτιμήσεων σου, από απλό nude σε πιο glittery nails ή και τα δύο μαζί. Έτσι, αν ψάχνεις νέες ιδέες για τα νύχια σου, διαβάζεις το σωστό άρθρο!

Όσο πιο περιποιημένα είναι τα νύχια σου τόσο πιο ωραία πρόκειται να νιώσεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου! Εξάλλου όπως είπε και η professional nail artist, Tommy Taylor, “τα νύχια σου είναι ένας τρόπος να δείξεις το στυλ σου χωρίς να πεις ούτε μία λέξη”.

Για ρίξε μια ματιά:

1
Nude nails

Έχουμε αγαπήσει εδώ και καιρό το nude χρώμα στον κόσμο της μόδας και κυρίως στον κόσμο της ομορφιάς! Το nude μακιγιάζ που πολλοί το χαρακτηρίζουν και ως no makeup look, είναι από τα επικρατέστερα trends φέτος.

Έτσι το nude χρώμα έρχεται να θριαμβέψει και στα νύχια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο chic από το nude μανικιούρ. Ταιριάζει με όλα, είναι απλό και κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο περιποιημένα.

2
Marble nails

Το σχέδιο αυτό στα νύχια παίρνει την όψη του μαρμάρου. Τελευταίως βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των γυναικών, μιας και δείχνουν απίστευτα stylish.

Μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με διάφορα χρώματα και έτσι να βγει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

3
Glittery nails

Για την πιο λαμπερή εμφάνιση επέλεξε glitter σε όποια απόχρωση επιθυμείς εσύ! Θα σου δώσει λάμψη ολοκληρώνοντας το ντύσιμό σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αν από την άλλη δε θέλεις glitters σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σου, τότε βάλε απλά λίγα στην άκρη των νυχιών σου.

4
Broken mirror nails

Τα broken mirror nails μοιάζουν με σπασμένους καθρέφτες και είναι απίστευτα ωραία και κλέβουν τις εντυπώσεις! 

Είναι μια τάση που φαίνεται να κυκλοφορεί έντονα αυτή την σεζόν στο διαδίκτυο και έχουν ξετρελαθεί όλες. Μια επιλογή πολύ διαφορετική απ’ όλες τις άλλες και ταυτόχρονα πολύ όμορφη.

5
Clear με σχέδια

Το πιο πανώ είναι ένα από τα πιο απλά, cool και ταυτόχρονα ενδιαφέρον trends που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου αυτή την χρονιά.

Αν δεν σου αρέσουν οι υπερβολές και προτιμάς τα πιο απλά είμαι σίγουρη θα επιλέξεις αυτή την επιλογή.

Λοιπόν εσύ ποιο nail trend θα δοκιμάσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending