Οι top κυπριακές σελίδες στο Facebook που “τρολάρουν” ασταμάτητα την επικαιρότητα!

Dimitris Pavlou
Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης
Official facebook page: Ο Πίκρης/ Official facebook page: Φήμη είναι θα περάσει

Αν είσαι ενεργός χρήστης των Social Media -ειδικά του Facebook– σίγουρα θα πρόσεξες ότι υπάρχουν πάρα πολλά Facebook pages και groups που “ακολουθούν” πιστά (και φανατικά) μεγάλος αριθμός χρηστών.

Αυτά τα pages και groups, τα οποία κοσμούν καθημερινά το timeline διάφορων χρηστών, ποικίλουν ανάλογα με το περιεχόμενο τους, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν στο είδος τους.

Τέτοιου είδους παραδείγματα, αποτελούν και συγκεκριμένα κυπριακά Facebook pages και groups. Ο λόγος; Προφανής! Σχολιάζουν ασταμάτητα, με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, την κυπριακή πραγματικότητα. Και πώς το πετυχαίνουν αυτό; Είτε “ανεβάζοντας” πειραγμένες φωτογραφίες και αστεία βίντεο, γράφοντας διάφορα χιουμοριστικά ή/και καυστικά σχόλια, είτε δημιουργώντας εύστοχα memes, τα οποία αρέσουν, κινητοποιούν και ιντρικάρουν τους ακόλουθούς τους.

Έτσι, μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε (αλφαβητικά) τα πιο γνωστά κυπριακά Facebook pages και groups που τρολάρουν (σχεδόν) καθημερινά την τοπική (και ξένη) επικαιρότητα. Και εννοείται, αν δεν είσαι ακόμη μέλος τους, πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις, γιατί… αξίζουν πράγματι!

Δες τα όλα πιο κάτω:

 

Official Facebook page: Cypriot Vines
Official Facebook page: Ena Kanape Offside
Official Facebook page: Karaolos
Official Facebook page: Kipreoi.com
Official Facebook page: Nicosia Trolls
Official Facebook page: Skala Trolls
Official Facebook page: Ta Skaliotika
Official Facebook page: Ξεροτήανα Πάφου
Official Facebook page: Ο Πίκρης
Official Facebook page: Παππούς Θύτης
Official Facebook page: Τριβιτζιάζουμαι
Official Facebook page: Φήμη είναι θα περάσει

Εσύ γνωρίζεις κάποιο άλλο κυπριακό Facebook page ή/και group που “τρολάρει” non-stop την καθημερινότητά μας; Αν ναι, άφησε comment!