fbpx

Οι top κυπριακές σελίδες στο Facebook που “τρολάρουν” ασταμάτητα την επικαιρότητα!

Αν είσαι ενεργός χρήστης των Social Media -ειδικά του Facebook– σίγουρα θα πρόσεξες ότι υπάρχουν πάρα πολλά Facebook pages και groups που “ακολουθούν” πιστά (και φανατικά) μεγάλος αριθμός χρηστών.

Αυτά τα pages και groups, τα οποία κοσμούν καθημερινά το timeline διάφορων χρηστών, ποικίλουν ανάλογα με το περιεχόμενο τους, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν στο είδος τους.

Τέτοιου είδους παραδείγματα, αποτελούν και συγκεκριμένα κυπριακά Facebook pages και groups. Ο λόγος; Προφανής! Σχολιάζουν ασταμάτητα, με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, την κυπριακή πραγματικότητα. Και πώς το πετυχαίνουν αυτό; Είτε “ανεβάζοντας” πειραγμένες φωτογραφίες και αστεία βίντεο, γράφοντας διάφορα χιουμοριστικά ή/και καυστικά σχόλια, είτε δημιουργώντας εύστοχα memes, τα οποία αρέσουν, κινητοποιούν και ιντρικάρουν τους ακόλουθούς τους.

Έτσι, μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε (αλφαβητικά) τα πιο γνωστά κυπριακά Facebook pages και groups που τρολάρουν (σχεδόν) καθημερινά την τοπική (και ξένη) επικαιρότητα. Και εννοείται, αν δεν είσαι ακόμη μέλος τους, πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις, γιατί… αξίζουν πράγματι!

Δες τα όλα πιο κάτω:

 

Εσύ γνωρίζεις κάποιο άλλο κυπριακό Facebook page ή/και group που “τρολάρει” non-stop την καθημερινότητά μας; Αν ναι, άφησε comment!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending