fbpx

5 τρόποι για να δείχνεις πάντα κομψή και στυλάτη!

Κάθε φορά που ξυπνάς σκέφτεσαι με το άνοιγμα των ματιών σου ότι πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι και να ετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ξανά μια αρκετά απαιτητική ημέρα.

Σίγουρα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, και σκέφτεσαι ότι θα ήθελες κάποιους εύκολους συνδυασμούς για να κάνεις κάθε πρωί!

Θέλεις να ετοιμάζεσαι γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα θέλεις να είσαι στυλάτη και κομψή! Γι’ αυτό κι εγώ θα σου προτείνω κάποια κομμάτια ρούχων που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και μπορείς να κάνεις δεκάδες outfits με αυτά!

Όλα έχουν να κάνουν με το styling μην το ξεχνάς. Πήγαινε ετοίμασε ένα καφεδάκι, χαλάρωσε και ακολούθησε αυτά τα πέντε απλά βήματα ανάλογα και με το δικό σου style!

Δες τα εδώ:

1
Cropped Jeans 

Αν θέλεις να φορέσεις κατι απλό μπορείς να βάλεις cropped jeans που είναι ανάμεσα στα φετινά trends. Συνδύασέ το με λευκά sneakers και ένα μονόχρωμο μπλουζάκι ή πουλόβερ. Βάλε ένα nude lipstick και είσαι πανέτοιμη.

2
Ζιβάγκο 

Παρόλο που καλωσορίσαμε ένα ηλιόλουστο Φεβρουάριο, ακόμη κάνει κρύο γι’ αυό και ένα ζιβάγκο είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Μπορείς να κάνεις διάφορα outfits με το ζιβάγκο σου! Συνδύασέ το με παντελόνι, φούστα μακριά ή κοντή, στενή ή όχι και με leather leggings. Μπορείς να επιλέξεις τον συνδυασμό που θέλεις, ανάλογα με το look που θέλεις να πετύχεις!

Όταν βιάζεσαι σου προτείνω να φορέσεις blue jeans και ένα μονόχρωμο ζιβάγκο μαζί με τα άσπρα σου sneakers. Simple and chic!

3
Leather Jacket 

Προτιμάς να δημιουργήσεις ένα πιο casual και rock look ταυτόχρονα; Ο καλύτερος σου φίλος είναι ένα leather jacket. Βάλε πάνω από το καθημερινό σου outfit ένα δερμάτινο σακάκι και είσαι έτοιμη!

4
Blazer 

Αν λατρεύεις τα blazer τότε πολύ καλά κάνεις! Το blazer είναι το ιδανικό κομμάτι για να δημιουργήσεις διάφορα outfits. Από το πρωί στη δουλειά μέχρι και το βράδυ για πιο επίσημες εμφανίσεις.

5
Gym Clothes 

Είσαι ο τύπος κοπέλας που της αρέσει να νιώθει όλη μέρα άνετη; Φόρεσε ένα ψηλόμεσο κολάν και ένα bralette τα sneakers σου και είσαι πανέτοιμη. Αν δε νιώθεις άνετα με αυτό το look, τότε βάλε μια ζακέτα από πάνω.

Ακόμα και με τα sporty ρούχα σου θα είσαι στυλάτη! Σου προτείνω να έχεις πάντα ένα ζευγάρι άσπρα και ένα ζευγάρι μαύρα αθλητικά έτσι ώστε να μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα τα γυμναστικά σου ρούχα.

6
Belt Bag 

Σου είπαμε και σε προηγούμενα posts ότι είναι το trend που θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο η belt bag! Aκόμα και με ένα ασπρό t-shirt και jeans θα είσαι super stylish. Trust me και αγόρασε μια belt bag και σου υπόσχομαι δε θα το μετανιώσεις!

Δοκίμασε αυτούς τους συνδυασμούς
και θα δείχνεις στυλάτη όπου και να είσαι! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending