fbpx

5 ιδανικά makeup looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, και οι προετοιμασίες είναι στο κόκκινο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το συγκεκριμένο χρώμα.

Εννοείται ότι θέλουμε να είμαστε υπέροχες και ταυτόχρονα ξεχωρίστες την συγκεκριμένη μέρα όσον αφορά την εμφάνιση μας.

Εμείς σου προτείνουμε 5 διαφορετικά στυλ makeup για κάθε γούστο, έτσι ώστε να λάμψεις την ημέρα του έρωτα.

Δες εδώ:

1
Red lips & winged eyeliner

Το winged eyeliner είναι μια τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο του μακιγιάζ και μάλλον δε θα μας αποχερετήσει σύντομα, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με ένα ελκυστικό τόνο κόκκινου κραγιόν.

Αν είσαι fan του συγκεκριμένου στυλ, τότε σου προτείνω να μαζέψεις τα μαλλιά σου. Είτε με ένα ψηλό ponytail, είτε τραβώντας τα πίσω. Έτσι θα φάνει το ύπεροχο αυτό makeup που κάνει τα μάτια σου να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα.

2
 Natural/Nude colors

Αν πάλι προτιμάς τα πιο ήπια χρώματα στο makeup σου, με απαλούς τόνους γήινων χρωμάτων τόσο στο μάτι όσο και στα χείλη σου, τότε αυτό είναι το ιδανικό makeup look για ‘σένα.

Το συγκεκριμένο makeup look ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου, γι’ αυτό μην ανησυχείς ότι δε σου ταιριάζει. Επίσης με αυτό το μακιγιάζ μπορείς να κάνεις όποιο hairstyle προτιμάς: από wavy hair, μέχρι χαμηλή ίσια αλογοουρά με braids.

3
Smokey eyes & nude lips

Η τελευταία πρόταση που σου παρουσίαζουμε, είναι ιδιαίτερη και ταυτόχρονα λίγο πιο “έντονη”. Αν αποφασίσεις την ημέρα του έρωτα να τολμήσεις κάτι διαφορετικό στο look σου, τότε τα smokey eyes είναι η πιο σωστή απόφαση.

Το μάτι στη συγκεκρίμενη περίπτωση κυριαρχεί, όποτε θα ήταν καλύτερο να προτιμήσεις ένα απαλό τόνο κραγιόν, όπως επίσης να κάνεις ένα απλό hairstyle. Μπόρεις να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου και να κάνεις ένα ελαφρύ wavy, ή ακόμα και να τα αφήσεις ίσια κάτω.

4
Κόκκινες σκιές

Οι κόκκινες σκιές είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends φέτος. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις να κάνεις είναι το σωστό blend καθώς τις εφαρμόζεις.

Επίσης αντί eyeliner, προτίμησε στο πάνω και στο κάτω μέρος του ματιού σου να βάλεις σκούρο καφέ μολύβι. Θα είναι πολύ πιο ωραίο το αποτέλεσμα!

5
Έντονο lipstick

Αν θέλετε να τονίσετε τα χείλη σας, τότε αυτό το μακιγιάζ είναι το ιδανικό! Βάλτε μπόλικη μάσκαρα στα μάτια σας και τονίστε τα ζυγωματικά σας. Όσον αφορά τα χείλη αρχικά κάντε με ένα μολύβι το περίγραμμα των χειλιών σας και μετά εφαρμόστε το lipstick.

Μην ξεχάσετε να βάλετε και αρκετό highlighter για να δώσετε την κατάλληλη λάμψη στο πρόσωπό σας.

Εσύ ποιο μακιγιάζ θα προτιμήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending