fbpx

2ο Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας: Ανακάλυψε τον ηγέτη που κρύβεις μέσα σου!

Το 2ο Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας (ΦΝΗ) είναι γεγονός. Θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου 2018, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στις 10:30 -14:00. Το Φόρουμ αποτελεί έμπνευση και διοργάνωση του Youth Business Network (ΜΚΟ).

Το 1ο Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας διοργανώθηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία τον Ιανουάριο του 2017. Ομιλητές του 1ου Φόρουμ ήταν επιχειρηματίες, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι από μη- κυβερνητικές οργανώσεις και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι ηγέτες.

Η ανταπόκριση των παρευρισκομένων έκανε απαραίτητη τη διοργάνωση και του 2ου Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας και το κατέστησε πλέον ως θεσμό.

Σε προηγούμενο μας άρθρο έγινε αναφορά πως οι νέοι αναμένουν το επόμενο επιτυχημένο ΦΝΗ. Συνεπώς το ΦΝΗ 2018 δεν μπορούσε να λείπει από τον στρατηγικό προγραμματισμό και την ατζέντα του Youth Business Network (ΜΚΟ).

Στο φετινό ΦΝΗ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ηγέτη που κρύβουν μέσα τους. Το ευρύ φάσμα των θεματικών του ΦΝΗ συμπεριλαμβάνει τα εξής πάνελ:

  • «Οικονομία, Πολιτική και Στρατηγική»
  • «Νέοι Ηγέτες και Πρωτοβουλίες»
  • «Η συμβολή της εκπαίδευσης στο άτομο και στην κοινωνία» και «Ευρωπαϊκή Ένωση – ώρα για αλλαγές;»

Μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους οι συμμετέχοντες θα διαπιστώσουν πως το «όνειρο» δεν είναι άπιαστο.

Το 2ο ΦΝΗ, λοιπόν, είναι η ευκαιρία σου και δεν πρέπει με τίποτα να την χάσεις! Γνώσεις, γνωριμίες, έμπνευση και άλλα πολλά σε περιμένουν!

Και κάτι τελευταίο…. Ας προσπαθήσουμε όλοι να ανακαλύψουμε τον ηγέτη που κρύβουμε μέσα μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending