fbpx

4 τρόποι να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται πιο μεγάλο!

Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο ότι πολλές φορές σκέφτηκες ότι θα ήθελες να είχες μεγαλύτερο στήθος! Πολλές γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να το σκεφτούν αυτό!

Μην ανησυχείς όμως γιατί υπάρχουν λύσεις και μπορείς να το βελτιώσεις σε ένα βαθμό, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Εάν θέλεις να έχεις μεγαλύτερο στήθος, μπορείς να αλλάξεις την διατροφή σου, να κάνεις μερικές ασκήσεις στήθους και θα δεις διαφορά! 

Δες εδώ τα tips αναλυτικά:

1
 Ρύθμισε τη διατροφή σου

Τρώτε τροφές που περιέχουν φυτοοιστρογόνα και οιστρογόνα. Το οιστρογόνο είναι μια γυναικεία ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την αύξηση του μεγέθους του στήθους σου.

Ξηροί καρποί όπως φιστίκια, καρύδια, κάσιους και κάστανα. Ποτά όπως κόκκινο και λευκό κρασί, μαύρο τσάι και πράσινο τσάι και φρούτα όπως ροδάκινα, φράουλες, μήλα, κεράσια και δαμάσκηνα.

Τέλος πρόσθεσε μπαχαρικά στο φαγητό σου όπως φασκόμηλο, τριφύλλι και ρίγανη και λαχανικά όπως τα τεύτλα, τα καρότα και τα αγγούρια.

2
Να κάνεις ασκήσεις

Για να ενιχύσεις την περιοχή του στήθους σου κάνε push-ups, ανυψώσε, με dumbbells, do the fly lift και πίεσε τον τοίχο.

3
Τόνισε το σχήμα του σώματός σου

Φόρεσε ρούχα με οριζόντιες ρίγες.  Οι οριζόντιες γραμμές μπορούν να κάνουν το στήθος σας να εμφανιστεί ευρύτερο και να βοηθήσει τα στήθη σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Επέλεξε το κολιέ φοριέται πάνω από το στήθος σου. 

Κάνοντας την περιοχή του στήθους σου το επίκεντρο του outfit σου μπορεί να κάνει το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο.

Επέλεξε ρούχα που τονίζουν το σχήμα του σώματός σου με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται μικρότερη τη μέση σου. Με αυτό τον τρόπο κάνεις το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο. 

4
Contouring το στήθος σου

Πάρε ένα πινέλο και με ένα matte bronzerμία ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρες από τον τόνο του δέρματός σου και κάνε ένα V στη μέση και συνέχισε με κυκλική κίνηση.

Με αυτό τον τρόπο θα φαίνεται το στήθος σου πιο μεγάλο. Μην ξεχάσεις να κάνεις αρκετό blend με το σωστό πινέλο για να μην είναι τόσο εμφανές ότι έκανες contouring στο στήθος σου!

*Καλό είναι να χρησιμοποιείς αυτό το tip σε συγκεκριμένες περιστάσεις πχ. ένα event που θα βάλεις φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.

 Εσύ ποιο tip θα χρησιμοποιήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending