fbpx

The Rack Boutique: Η boutique που αγαπήθηκε από τις Κύπριες fashion bloggers!

Πόσες φορές έτυχε να μπεις σε μια boutique και να θέλεις να τα αγοράσεις όλα; Δε χρειάζεται να απαντήσεις, μπορώ να φανταστώ! Κι εμένα αυτό μου έτυχε με το που μπήκα στη “The Rack Boutique”.

Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο ρούχο, αφού είναι μια boutique, που θεωρώ ότι ταυτίζεται απόλυτα με το στυλ μου. Αυτό που με εντυπωσίασε πάρα πολύ, είναι ότι εκεί μπορώ να βρω ρούχα για κάθε περίσταση: για το πρωί στη δουλειά, για ένα χαλαρό ποτό, αλλά και για μια βραδινή και πιο επίσημη έξοδο.

Εκτός από ρούχα μπορείς να επιλέξεις και ανάμεσα σε μια γκάμα από κοσμήματα και αξεσουάρ. Μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου διαλέγοντας μια belt bag, μια buckle ζώνη, χρυσά και ασημένια σκουλαρίκια, βραχιόλια ή δαχτυλίδια και όλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια που οι περισσότερες influencers και fashion bloggers στην Κύπρο την επιλέγουν για να βρουν ρούχα για τις καθημερινές, αλλά και πιο επίσημές τους εξόδους.

Αρχικά είπα ότι θα δημιουργήσω casual και βραδινά looks. Στη συνέχεια σκέφτηκα όμως ότι πάντα το βραδινό look είναι και πιο εντυπωσιακό, γι’ αυτό και επέλεξα 4 αγαπημένα μου looks που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις αν τα φορέσεις το βράδυ!

Δες εδώ τα looks:

1
Sexy look

Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου look! Λάτρεψα το συγκεκριμένο blazer dress. Είναι τόσο κομψό και ταυτόχρονα τόσο sexy!

Το χρώμα, το μήκος και οι λεπτομέρειες που έχει επάνω, το κάνουν και ξεχωρίζει. Στο συγκεκριμένο look άφησα τα μαλλιά μου κάτω, φορώντας ασημένια statement σκουλαρίκια που διαθέτει η boutique.

Ολοκλήρωσα το look μου με μαύρες sock boots. Το συγκεκριμένο φόρεμα όμως θα μπορούσε να συνδυαστεί και με μαύρα πέδιλα για μια πιο επίσημη εμφάνιση.

2
Ruffled look

Ένα άλλο trend που μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι απογειώνει κάθε look είναι τα ruffles. Αυτό το πουκάμισο και γενικά τέτοιου είδους πουκάμισα και tops, θα φορεθούν πάρα πολύ φέτος την άνοιξη αφού δίνουν ένα πιο ρομαντικό touch στο outfit!

Βάλε το ruffled πουκάμισό σου μέσα από το ψηλόμεσο τζιν σου με ψηλά μποτάκια ή με mules και θα είσαι super stylish και κομψή!

3
Romantic look

Αυτό το φόρεμα είναι ιδανικό για όλες τις ρομαντικές γυναίκες και όχι μόνο! Πρόσθεσα μια μαύρη buckle ζώνη για να τονίσω τη μέση μου, μιας και δεν είναι πολύ στενή η γραμμή του φορέματος.

Επειδή το φόρεμα είναι κλειστό στον λαιμό, προτίμησα να κάνω τα μαλλιά μου μια ψηλή αλογοουρά και να βάλω κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια.

4
Rock outfit

Το βινύλ παντελόνι είναι ένα από τα must-have items της φετινής σεζόν! Το συνδύασα με δύο διάφανα tops, ένα με army prints και στη συνέχεια με ένα plain μαύρο. Μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο ή αν θέλεις να το συνδυάσεις με ένα crop top και sneakers για να το κάνεις πιο casual.

Για να κάνω ακόμα πιο rock την εμφάνισή μου, έβαλα μια μικρή belt bag με studds και σκουλαρίκια σε σχήμα σταυρού, τα οποία μπορείς να βρεις στην boutique!

 

Βρες το κατάστημα στην Αθηνών 27, Στρόβολο, Λευκωσία.

Ακολούθησε τη “The Rack Boutique” στα social media,
για να βλέπεις όλες τις νέες παραλαβές!

Facebook  ||  Instagram

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending