5 καταστάσεις που θα καταλάβουν όσοι αρρωστούν με το παραμικρό!

lifehacks.io/bbc.com

Τυχαίνει σου να αρρώστας συνέχεια; Όχι μόνο τον χειμώνα, αλλα τζιαι το καλοκαίρι; Ρωτάς τον εαυτό σου γιατί σου συμβαίνει; Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που το παθαίνουν τούτο τζιαι δυστυχώς βιώνουν τις χειρότερες καταστάσεις.

Προσωπικά γνωρίζω αρκετούς που αρρωστούν συχνά, είτε που κρυολόγημα είτε που γρίπη, τζιαι τούτο αποτέλει πλέον ρουτίνα για εκείνους, χωρίς να ανησυχούν ή να πανικοβάλλονται.

Δες πιο κάτω 5 καταστάσεις που θα ταυτιστούν μόνο όσοι αρρωστούν συχνά:

 

1Να μην μπορείς να βγαίνεις από το σπίτι

Όσοι αρρώστουν συνέχεια, δεν έχουν όρεξη να βγουν από το σπίτι τους για να πάνε να διασκεδάσουν ή τζιαι ακόμα να πάνε δουλειά ή πανεπιστήμιο.

Ο λόγος; Η αρρώστια τους τζιαι η σωματική τους κούραση δεν τους αφήνουν να κάνουν το παραμικρό.

2Να είσαι κρεβατωμένος όλη μέρα

Όταν αρρωστάς, οι καλύτεροι σου φίλοι και σύμμαχοι είναι το κρεβάτι σου, το οποίο δεν μπορε΄θς να αποχωριστείς ούτε λςπτό τζιαι ο ύπνος, που σε βοηθά να ανακτήσεις τις δύναμεις σου τζιαι φυσικά να αισθανθείς λίγο καλύτερα.

Θεωρώ πως τούτο εν το μόνο θετικό πράγμα άμαν αρρώστησεις, αφού τίποτα τζιαι κανείς δεν μπορεί να σου τα στερήσει.

3Να έχεις εξετάσεις και εργάσιες

Το χειρότερο πράγμα που μπόρει να σου συμβεί. Αλίμονο σε εκείνους που αρρώστουν σε περίοδο εξετάσεων τζιαι που πρέπει να παραδώσουν εργασίες δύσκολων μαθημάτων που θέλεις να πιάσεις τζιαι ένα κάλο βάθμο για να περάσεις το μάθημα.

Αναγκαστικά πρέπει να σηκωστείς που το κρεβάτι σου τζιαι να κάτσεις πάνω στην καρέκλα να δκιαβάσεις, χωρίς κανέναν να καταλάβει τον πόνο σου.

Να νιώθεις ότι εν να δώκεις χαμέ τζιαι μερικές φορές να μεν έσσιεις ούτε την παραμικρή βοήθεια που κανέναν.

4Να πίνεις κάμποσα φάρμακα τζιαι να γυρίζεις τους γιατρούς

Για να γίνεις καλά τζιαι να σου περάσει η αρρώστια, πρέπει να πίνεις κάμποσα φάρμακα σαμπώς τζιαι εν ποτά ή κόκτεϊλ. Δυστυχώς, τα παραπάνω εν πίνουνται τζιαι εν έχουν ούτε ωραία γεύση, αν είναι σιρόπια.

Επίσης, πηγαίνεις συνέχεια να θωρείς τους γιατρούς οι οποίοι βρίσκονται σε δίλημμα με την κατάσταση σου. Απορούν τι θα κάμουν για να σε βοηθήσουν να μεν αρρωστάς συχνά.

5 Να μεν σε πλησιάζει κανένας

Για κακή σου τύχη άμαν αρρωστάς, οι γύρω σου, όχι μόνο δεν σε αφήνουν να τους φιλήσεις ή να τους αγκαλιάσεις, αλλά δεν σε πλησιάζουν ούτε που απόσταση 10 μέτρων, σαμπώς τζιαι έκαμες τους τίποτε.

Κακά τα ψέματα, εν το κάμνουν επίτηδες. Απλώς εν θέλουν να αρρωστήσουν έτσι στα καλά καθούμενα τζιαι θέλουν να είσαστε μακριά τζιαι αγαπημένοι.

Με ποιες καταστάσεις μπορείς να ταυτιστείς πιο έντονα όταν αρρωστάς συνέχεια; Έζησες κάτι άλλο;