fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν όσοι αρρωστούν με το παραμικρό!

Τυχαίνει σου να αρρώστας συνέχεια; Όχι μόνο τον χειμώνα, αλλα τζιαι το καλοκαίρι; Ρωτάς τον εαυτό σου γιατί σου συμβαίνει; Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που το παθαίνουν τούτο τζιαι δυστυχώς βιώνουν τις χειρότερες καταστάσεις.

Προσωπικά γνωρίζω αρκετούς που αρρωστούν συχνά, είτε που κρυολόγημα είτε που γρίπη, τζιαι τούτο αποτέλει πλέον ρουτίνα για εκείνους, χωρίς να ανησυχούν ή να πανικοβάλλονται.

Δες πιο κάτω 5 καταστάσεις που θα ταυτιστούν μόνο όσοι αρρωστούν συχνά:

1
Να μην μπορείς να βγαίνεις από το σπίτι

Όσοι αρρώστουν συνέχεια, δεν έχουν όρεξη να βγουν από το σπίτι τους για να πάνε να διασκεδάσουν ή τζιαι ακόμα να πάνε δουλειά ή πανεπιστήμιο. (ΟΚ τωρά με την καραντίνα είσαι δικαιολογημένος)

Ο λόγος; Η αρρώστια τους τζιαι η σωματική τους κούραση δεν τους αφήνουν να κάνουν το παραμικρό.

2
Να είσαι κρεβατωμένος όλη μέρα

Όταν αρρωστάς, οι καλύτεροι σου φίλοι και σύμμαχοι είναι το κρεβάτι σου, το οποίο δεν μπορε΄θς να αποχωριστείς ούτε λςπτό τζιαι ο ύπνος, που σε βοηθά να ανακτήσεις τις δύναμεις σου τζιαι φυσικά να αισθανθείς λίγο καλύτερα.

Θεωρώ πως τούτο εν το μόνο θετικό πράγμα άμαν αρρώστησεις, αφού τίποτα τζιαι κανείς δεν μπορεί να σου τα στερήσει.

3
Να έχεις εξετάσεις και εργάσιες

Το χειρότερο πράγμα που μπόρει να σου συμβεί. Αλίμονο σε εκείνους που αρρώστουν σε περίοδο εξετάσεων τζιαι που πρέπει να παραδώσουν εργασίες δύσκολων μαθημάτων που θέλεις να πιάσεις τζιαι ένα κάλο βάθμο για να περάσεις το μάθημα.

Αναγκαστικά πρέπει να σηκωστείς που το κρεβάτι σου τζιαι να κάτσεις πάνω στην καρέκλα να δκιαβάσεις, χωρίς κανέναν να καταλάβει τον πόνο σου.

Να νιώθεις ότι εν να δώκεις χαμέ τζιαι μερικές φορές να μεν έσσιεις ούτε την παραμικρή βοήθεια που κανέναν.

4
Να πίνεις κάμποσα φάρμακα τζιαι να γυρίζεις τους γιατρούς

Για να γίνεις καλά τζιαι να σου περάσει η αρρώστια, πρέπει να πίνεις κάμποσα φάρμακα σαμπώς τζιαι εν ποτά ή κόκτεϊλ. Δυστυχώς, τα παραπάνω εν πίνουνται τζιαι εν έχουν ούτε ωραία γεύση, αν είναι σιρόπια.

Επίσης, πηγαίνεις συνέχεια να θωρείς τους γιατρούς οι οποίοι βρίσκονται σε δίλημμα με την κατάσταση σου. Απορούν τι θα κάμουν για να σε βοηθήσουν να μεν αρρωστάς συχνά.

5
 Να μεν σε πλησιάζει κανένας

Για κακή σου τύχη άμαν αρρωστάς, οι γύρω σου, όχι μόνο δεν σε αφήνουν να τους φιλήσεις ή να τους αγκαλιάσεις, αλλά δεν σε πλησιάζουν ούτε που απόσταση 10 μέτρων, σαμπώς τζιαι έκαμες τους τίποτε.

Κακά τα ψέματα, εν το κάμνουν επίτηδες. Απλώς εν θέλουν να αρρωστήσουν έτσι στα καλά καθούμενα τζιαι θέλουν να είσαστε μακριά τζιαι αγαπημένοι.

Με ποιες καταστάσεις μπορείς να ταυτιστείς πιο έντονα όταν αρρωστάς συνέχεια; Έζησες κάτι άλλο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending