fbpx

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν στο φούτσαλ Πανεπιστήμιο Κύπρου και Frederick!

Αν είναι να κυλήσουν όλα τα παιχνίδια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Ανδρών σαν το χτεσινό ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Frederick τότε αναμένεται να δούμε σπουδαίο πρωτάθλημα! Νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 2-5 κάνοντας έτσι ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα.

Με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και τις 2 ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν της άλλης κύλησε το Α’ ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ο Κωνσταντίνος Παυλίδης με σουτ έξω από την περιοχή στο 14′ για να απαντήσει σχεδόν άμεσα (18′) το Frederick και ο Χριστόφορος Μαντρής με πανομοιότυπο τρόπο.

Το 1-1 έμελλε να σφραγίσει τις προσπάθειες μαυρόασπρων και γαλάζιων στο πρώτο μισό του αγώνα παρά τις χαμένες ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες.

‘Οπως τέλειωσαν το Α’ ημίχρονο έτσι ξεκίνησαν και το δεύτερο οι φουτσαλιστές του Αντρέα Καλλινίκου και του Μάριου Ιωάννου: Με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει με γρήγορο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ (2-1) με το 2ο προσωπικό τέρμα του Κωνσταντίνου Παυλίδη στο 30′.

Η εξέλιξη αυτή πάντως “θύμωσε” το Frederick, που μέσα σε 5 λεπτά (32′-37′) σημείωσε 4 τέρματα (2 ο Αντρέας Ζαντής και από ένα οι Χρήστος Δημητριάδης και Χριστόφορος Μαντρής), φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι. Έτσι, έφτασε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη σε ένα παιχνίδι πάντως που αδιαμφισβήτητος νικητής ήταν το άθλημα.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γιαλονίτης Δ., Κασαπάκης Ε., Νικολάου Μ., Παυλίδης Κ., Γιατρού Ν., Παπαντωνίου Α., Πούνας Στ., Κακουλής Σ., Μαχαιρίδης Β., Βιολάρης Αν.

Πανεπιστήμιο Frederick: Χατζηγεωργίου Χρ., Αντωνίου Μ., Γκιβάρα Κ., Ζαντής Α., Ιωσήφ Ι., Μαντρής Χρ., Δημητριάδης Χρ., Μενελάου Ρ., Kruiokov E., Δημητρίου Στ., Ανδρέας Μ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending