fbpx

Αυτός είναι ο παίχτης-αποκάλυψη της φετινής Super League!

Θέλει δρόμο ακόμη για να πέσει η αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα Ελλάδος και δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα το κατακτήσει.

Υπάρχουν μοναδικές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα σε μια σεζόν μπορεί μια ομάδα να μας αναγκάσει να την παρακολουθούμε εξαιτίας ενος παίκτη που εντυπωσιάζει.

Αναμφίβολα, σε κάθε αγωνιστική περίοδο προκύπτει αυτο το φαινόμενο. Φέτος, στο πρωτάθλημα της Super League μέσα από τις τόσες αγωνιστικές που διανύσαμε μέχρι τώρα ένας παίκτης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και ακούει στο όνομα Pedro Conde.

Εμείς περάσαμε από κόσκινο τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννενα, τον αναλύσαμε και τον παρουσιάζουμε!

marca.com

O 29χρονος Ισπανός στράικερ με ύψος 1.81 εκ. είναι το πρόσωπο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ήταν καλοκαίρι του 2016 οταν ο ΠAΣ Γιάννενα ανακάλυψε τον τότε ελεύθερο Conde από την Γ’ κατηγορία Ισπανίας!

Αυτή την εποχή ο Conde είναι ”οn fire” έχοντας σκοράρει 13 γκόλ σε 22 αγωνιστικές, εκ των οποίων στις 4 πρώτες αγωνιστικές αποχώρησε τραυματίας.

Από την 12η αγωνιστική και μετέπειτα σκοράρει σε κάθε αγώνα. Είναι ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκόλ και πρώτος στον θεσμό του κυπέλλου με 6 τέρματα.

1
 Γεννήθηκε για να σκοράρει!

Μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει σκοράρει σχεδόν 200 τέρματα. Ο Ισπανός φορ είναι γεννημένος “killer”.

Μπορεί να έχει παίξει σε ομάδες χαμηλού επιπέδου μέχρι τώρα στην καριέρα του άλλα τα γκολ είναι γκολ και δεν θα αλλάξει η αγωνιστική του ποιότητα ανεξάρτητα από το επίπεδο δυναμικότητας που θα αγωνίζεται ο Conde στο άμεσο μέλλον.

2
Δεν χαρίζει τέρμα! 

Φέτος σκοράρει με κάθε τρόπο: από εκτέλεση φάουλ, κεφαλιές μέχρι τετ α τετ. Όμως το ατού του είναι στα τελειώματα.

Όταν η ομάδα των Ιωαννίνων βγαίνει στον αιφνιδιασμό, ο Conde έχει την ευχέρεια στον έλεγχο της μπάλας είτε δέχεται την πάσα απο τον αέρα είτε από το έδαφος.

Έχει την αίσθηση του χρόνου και του χώρου. Δηλαδή ξέρει να τοποθετείται στο σωστό σημείο και στην κατάλληλη στιγμή για να τροφοδοτηθεί από πάσα έτσι ώστε να σκοράρει.

Επίσης, δεν χάνει την ευκαιρία να σκοράρει όταν βρεθεί η μπάλα στην περιοχή μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα ή από λάθος της αντίπαλης ομάδας. 

Ο Conde αρέσκεται στο παιχνίδι έξω από τη μικρή περιοχή, αφενός για να εκτελέσει από μέση απόσταση και αφετέρου να κάνει πάσες συνεργασίας λειτουργώντας ως περιφερειακός.

3
Γίνεται κομμάτι της ιστορίας των Ηπειρωτών!

Από την πρώτη του κιόλας χρονιά φαινόταν πόσο επιτυχημένη μεταγραφή θα ήταν καθώς στην παρθενική του εμφάνιση σκόραρε εις βάρος της Ολλανδικής Alkmaar στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League το καλοκαίρι του 2016.

Με το “καλημέρα” ο Ισπανός killer γράφει ιστορία καθώς απειλεί να ξεπεράσει τον Θαλή Τσιριμώκο, ο οποίος σκόραρε 16 τέρματα με την ομάδα των Ιωαννίνων κατα την περίοδο 1979-1980.

Από τότε, κανένας παίκτης αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΠΑΣ δεν έχει ισοφαρίσει αυτή την επίδοση!

Επιπλέον ο Pedro Conde με τα 13 γκόλ μέχρι τώρα, κατατάσεται ως ο δεύτερος Ισπανός σκόρερ στον κόσμο μόνο πίσω από τον εξίσου φορμαρισμένο συμπατριώτη του Igor Angulo με 23 γκoλ σε 24 αγωνιστικές. Ταυτόχρονα, έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τους top-class Morata της Chelsea και Aduriz της Athletic Bilbao.

Με τις φετινές του επιδόσεις έχει ήδη προσελκύσει ομάδες ψηλότερου επιπέδου και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να αποχωρήσει από τα Ιωάννινα. Ο ΠΑΣ Γιάννενα θα λέγαμε είναι το σκαλοπάτι στο οποίο θα βοηθήσει τον Conde να ανεβεί επίπεδο στην καριέρα του.

Πιστεύεις οτι είναι ο παίκτης- αποκάλυψη της φετινής Super League o Conde;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending