fbpx

5 τραγούδια από κυπριακές διαφημίσεις που όλοι θυμόμαστε απ’ έξω!

Οι διαφημίσεις έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο να “καταγράφονται” υποσυνείδητα στο μυαλό μας και δίχως να το προσδοκούμε, τις μαθαίνουμε απ’ έξω!

Ειδικότερα εάν περιλαμβάνουν κάποιο πρωτότυπο τραγούδι και πιασάρικους στίχους, τότε μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας (και στην ιστορία)!

Πιο κάτω σου μαζέψαμε μερικές από αυτές, που είδαμε ή ακούσαμε στην κυπριακή τηλεόραση (και στο ραδιόφωνο) για να τις θυμηθείς και να τις μοιραστείς με τους φίλους σου!

Δες τις όλες πιο κάτω:

1
11800

Ποιος δεν θυμάται αυτό τον αριθμό και δεν τραγουδούσε κάθε φορά που έδειχνε την συγκεκριμένη διαφήμιση;!

Πάντα, όταν θες να μάθεις έναν αριθμό, “11800 να καλείς…” και τότε τα ξέρεις όλα! Στίχοι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

2
Σιδερώστρα Stirolux

Απαραίτητη σε κάθε νοικοκυρά, η σιδερώστρα της εποχής έκανε πανικό με αυτή τη διαφήμιση.

Ανεξαρτήτως φύλου, όλοι σιγο-τραγουδούσαν το χαρακτηριστικό “Πάρε το Stirolux, λεφτά χαλάλι” και απολάμβαναν τις κοπέλες-νοικοκυρές κάθε φορά!

3
Χυμός Κεανίτα

Η Κεανίτα, το πιο δροσιστικό ρόφημα ως παιδιά και όχι μόνο.  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα χαρακτηριστικά λόγια του τραγουδιού και τα έντονα χρώματα της που έδειχνε (και δείχνει ακόμη) διαφήμιση στην τηλεόραση!

Έγινε αγαπητό ρόφημα γρήγορα από μικρούς και μεγάλους και μας συντροφεύει όταν χρειαζόμαστε ενέργεια και δροσιά κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ζήτα ΚΕΑΝΙΤΑ κάθε φορά λοιπόν!

4
GAN Direct

Η GAN Direct είναι μια ασφαλιστική εταιρεία, η οποία σκέφτηκε να διαφημίσει αυτό που προσφέρει με ένα πιασάρικο τρόπο, προωθώντας τον αριθμό της σε μία χαρακτηριστική μελωδίαένας ρυθμός που δεν ξεχνάς, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Πλέον, συνδέσαμε την κάθε νότα με τον αριθμό που της αντιστοιχεί και έτσι όταν τους χρειαστούμε, δεν θα δυσκολευτούμε! Παίζει να είναι και ο μοναδικός αριθμός που δεν χρειάζεται να αποθηκεύσεις, αφού δεν πρόκειται να τον ξεχνάσεις!

5
Kiddo

Το Kiddo είναι ένα γαλατάκι της εταιρείας Λανίτη, το οποίο έγινε λατρευτό από το κοινό, ειδικά στα παιδιά διότι μπήκε στα σπίτια μας με αυτό τον ανεβαστικό ρυθμό.

Επίσης, σε συνδυασμό με την γεύση του ξετρέλανε τον καταναλωτή!

Γνωρίζεις κι εσύ απ’ έξω τα λόγια; Ξέρεις κάποια άλλη αντίστοιχη διαφήμιση;  Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending