fbpx

4 beauty tips από τη μέλλουσα πριγκίπισσα Meghan Markle!

Η Meghan Markle είναι η μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Harry της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας. Είναι ηθοποιός στο επάγγελμα και κατάγεται από την Αμερική. Ετοιμάζεται σύντομα να γίνει πριγκίπισσα και έτσι περιποιείται αρκετά τον εαυτό της.

Το πολύ καθαρό πρόσωπο και η φωτεινή της επιδερμίδα, την κάνουν να ξεχωρίζει. Εμείς φροντίσαμε να μάθουμε ποια είναι τα tips που ακολουθεί και τι συμβουλές μπορεί να μας δώσει για την περιποίηση του εαυτού μας.

Δες ποια tips ακολουθεί:

1
Διατροφή

Φροντίζει πάντα να τρώει ένα πλούσιο σε βιταμίνες, θρεπτικό πρωινό για να της δίνει ενέργεια μέσα στην μέρα. Πιστεύει πως ό,τι κάνουμε για να φροντίσουμε τον εαυτό μας, επηρεάζει την καθημερινότητα μας.

Οπότε και αυτή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο πρωινό της, καθώς τρώει βρώμη με μπανάνες ή φρούτα με μέλι. Φροντίζει, ακόμα, να πίνει πολύ νερό γιατί ξέρει ότι βοηθάει την υγεία της.

2
Απαλό μακιγιάζ

Δεν επιβαρύνει το πρόσωπό της με πολλά προϊόντα. Όταν επιλέγει να φορέσει foundation, βάζει λίγη ποσότητα και μόνο στα σημεία που θέλει να καλύψει.

Προτιμάει το natural look και το αποδεικνύει πολύ συχνά, αφού δεν καλύπτει τις φακίδες της. Δεν έχει και άδικο! Natural way is the best!

3
Serum για τα μαλλιά

Τα λαμπερά μαλλιά της Meghan είναι σημείο αναφοράς σε όλα τα fashion blogs. Το serum είναι αυτό που ευθύνεται για την λάμψη τους καθώς φροντίζει την εντατική θρέψη των μαλλιών.

4
Τακτικό μασάζ στο πρόσωπο

Ο facialist της Meghan, Nichola Joss προτείνει να κάνουμε τακτικό μασάζ στο πρόσωπο με ένα καλό, καθαρό έλαιο προσώπου.

Το έλαιο απομακρύνει τον μυϊκό ιστό, που αυτό με την σειρά του αποβάλλει την ένταση, το πρήξιμο και τις τοξίνες. Έτσι το δέρμα θα γίνει υγιέστερο και πιο νεανικό.

Εσύ ποιο tip από αυτά θα αρχίσεις να ακολουθείς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending