fbpx

5 γυναίκες – οπαδοί που ακολουθούν την ομάδα τους παντού!

Πόσες φορές έτυχε να ακούσεις ότι “Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα“; Πιθανότατα πάρα πολλές.

Πόσες φορές έπιασες τον εαυτό σου να λέεις αστεία για το αν οι γυναίκες ξέρουν τι είναι το offside; Αρκετές φαντάζομαι. Είναι δηλώσεις άλλωστε που έτυχε να κάνω και εγώ και εσύ και ο δίπλα και ο πάραδιπλα.

Έλα όμως που υπάρχουν γυναίκες που όχι μόνο πορώνονται όπως εμάς, αλλά ακολουθούν και την ομάδα τους το ίδιο ή και περισσότερο από τους άντρες.

Μαζέψα, λοιπόν, 5 γυναίκες – οπαδούς που ακολουθούν την ομάδα τους παντού στην Κύπρο και σου τις παρουσιάζω πιο κάτω. Δες ποιες είναι:

1
Κωνσταντίνα Κυριάκου (Νέα Σαλαμίνα)

Αρκούν μόλις μερικά λεπτά συνομιλίας με την Κωνσταντίνα για να καταλάβεις πως για αυτή η Σαλαμίνα είναι ολόκληρη της η ζωή.

Πιστή οπαδός των ερυθρολεύκων (και της Καρμιώτισσας) με τα προφίλ της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να έχουν έντονο ποδοσφαιρικό (και πετοσφαιρικό) χαρακτήρα!

2
Άντρη Αντωνιάδου (Ανόρθωση)

Θεωρείται σχεδόν απίθανο να ψάξεις άλμπουμ φωτογραφιών σε παιχνίδια της Ανόρθωσης και να μην βρεις την Άντρη μέσα!

Από την Πάφο ως το Παραλίμνι και από το πιο καυτό ντέρμπι μέχρι και τα φιλικά του καλοκαιριού, τα παιχνίδια που η οπαδός της “Μεγάλης Κυρίας” δεν είναι παρών είναι μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών!

3
Μαρίνα Κυπριανού (ΑΠΟΕΛ)

Αν υπήρχε τίτλος “πιο πιστός οπαδός του ΑΠΟΕΛ” ή “ΑΠΟΕΛίστας της χρόνιας” πιθανότατα η Μαρίνα θα τον κέρδιζε πανηγυρικά!

Ακολουθεί τους γαλαζοκίτρινους σε κάθε γωνιά της Κύπρου, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να γίνει θέμα στις αθλητικές ιστοσελίδες του τόπου μας. Είναι ίσως η πιο αναγνωρίσιμη οπαδός της ομάδας της Λευκωσίας!

4
Δέσποινα Νικολαϊδου (Ομόνοια)

Πέρα από τα διάφορα clubs της Λευκωσίας στα οποία εργάστηκε, στη Λευκωσία ξέρουν την Δέσπω και από τα ομονοιάτικα αισθήματα της!

Μια βόλτα στα προφίλ της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αρκεί για να καταλάβεις πως η Ομόνοια παίζει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή της, αφού φροντίζει συχνά να ποστάρει selfie με έντονο ομονοιάτικο χρώμα!

5
Κατερίνα Χαραλάμπους (Απόλλωνας)

Η γνωστή δημοσιογράφος του ΡΙΚ δεν έκρυψε ποτέ τα απολλωνίστικα της αισθήματα! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός την έπιασε στο γήπεδο να υποστηρίζει τη λεμεσιανή ομάδα, ενώ ουκ ολίγες φορές πόσταρε και η Κατερίνα η ίδια φωτογραφίες της από το γήπεδο!

Δεν αποκλείεται αν ο Απόλλωνας κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα να δούμε την Κατερίνα να βγάζει ζωντανό ρεπορτάζ από τους πανηγυρισμούς με τη φανέλα των γαλάζιων!

Ξέρεις κάποια άλλη γυναίκα που να ακολουθεί την ομάδα της παντού; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending