fbpx

Αυτά είναι τα 5 trends στα γυαλιά ηλίου που θα κυριαρχήσουν φέτος!

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν το αξεσουάρ που χρειαζόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς μας προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, ακόμα και τις μέρες που νομίζουμε ότι δε τα χρειαζόμαστε.

Κάποιες φορές βέβαια τα χρησιμοποιούμε για styling, γιατί ταιριάζουν με το υπόλοιπο look. Φέτος θα κυριαρχήσουν αρκετά trends και ένα από αυτά είναι τα retro γυαλιά ηλίου.

Δες τα εδώ:

1
Cat eye sunglasses

Αποτελούν τα πιο πολυφορεμένα γυαλιά της σεζόν κι όχι άδικα! Επιρροή από τα 50’s, προσδίδουν μια ρετρό λεπτομέρεια στο look μας και αναδεικνύουν κάθε σχήμα προσώπου.

Η γωνιακή καμπύλη που διαθέτουν υπογραμμίζει τα ζυγωματικά και ανορθώνει το βλέμμα! Τι πιο κολακευτικό;

Βρες τα εδώ

2
Mini sunglasses

Τα συγκεκριμένα γυαλιά τα βλέπουμε παντού, σε όλα τα περίεργα σχήματα και χρώματα. Αρχικά όταν τα φορέσεις θα σου φανούν λίγο περίεργα πάνω στην κεφαλή σου, στη συνέχεια όμως θα τα λατρέψεις.

Και αν δε θέλεις να ξοδευτείς και πολύ σε τέτοιου είδους γυαλιά, γιατί δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσουν στη μόδα, τότε πάρε κάποια που είναι πιο οικονομικά, απλά για styling.

Βρες τα εδώ

3
Round sunglasses

Ακόμη μια τάση στα γυαλιά ηλίου που κυριαρχεί εδώ και 4 χρόνια είναι τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου. Είναι διαχρονικά, κομψά και μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείς!

Βρες τα εδώ!

4
Cult sunglasses

Σε αυτή την κατηγορία θα συναντήσεις αυτά που εγώ ονομάζω “γυαλιά εποχής” αφού μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένα από τον ελληνικό κινηματογράφο! Επιλέγοντάς τα θα σου δώσουν μια vintage διάθεση και θα σε ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο.

Βρες τα εδώ

5
Square sunglasses

Αν προτιμάς τους ογκώδεις και εκκεντρικούς σκελετούς, τότε αυτός ο τύπος γυαλιών είναι ο ιδανικός για εσένα! Φυσικά φέτος τα μεγάλα και τετράγωνα γυαλιά ηλίου έρχονται σε πιο γεωμετρικές μορφές και σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις!

Βρες τα εδώ!

6
Γυαλιά με χρωματιστό φακό

Τα γυαλιά με τους διάφανους φακούς είναι ένα trend που καθιερώθηκε από την περσινή χρονιά και συνεχίζει ακάθεκτο και την φετινή! Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα σχήματα και χρώματα και να επιλέξεις όποιο σε αντιπροσωπεύει περισσότερο!

Βρες τα εδώ

 Εσύ ποιο ζευγάρι σκέφτεσαι να πάρεις πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending