fbpx

2×2 για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Έχοντας το απόλυτο βαθμών οδηγεί την κούρσα, μαζί με το Ευρωπαϊκό, του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Αντρών το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας! Χτες επικράτησε του ΤΕΠΑΚ με 89-52 “γράφοντας” τη 2η του νίκη σε 2 παιχνίδια.

Φορτσάτα ξεκίνησαν το ματς οι 2 ομάδες με το Α’ δεκάλεπτο να τις βρίσκει στο 23-18. Στο Β’ δεκάλεπτο, ωστόσο, οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανώτεροι και με επιμέρους σκορ 26-6 έκλεισαν το ημίχρονο στο 49-24.

Το ΤΕΠΑΚ όμως δεν ήταν διατεθειμένο να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση κέρδους τόσο εύκολα και πάλεψε όσο μπορούσε. Οι καλαθοσφαιριστές όμως του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν είχαν καμιά διάθεση να κάνουν ντέρμπι το παιχνίδι με το Γ’ δεκάλεπτο να κλείνει στο 69-38.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ήταν πλέον τυπικής διαδικασίας με τον νικητή του αγώνα να έχει σε μεγάλο βαθμό κριθεί. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ΤΕΠΑΚ όμως δεν κατέβασαν ρυθμούς. 23-14 ήταν το επιμέρους σκορ του Δ’ δεκαλέπτου με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να πανηγυρίζει τη νίκη και το ΤΕΠΑΚ να παραμένει με 1 νίκη σε 3 παιχνίδια.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Κάσινος Ι., Μωνιάτης Μ., Χρίστου Στ., Καραμπατάκης Χ., Χρίστου Α., Αυγουστίνου Γ., Πηλαβάς Χρ., Ignatovsky S., Κυριακίδης Μ., Καραπιδάκης Α.

ΤΕΠΑΚ: Πασιαλής Ζ., Κουπώνης Μ., Παλατές Χ., Χριστοδούλου Σ., Αργυρού Μ., Ιωάννου Α., Σταύρου Ν., Στυλιανού Χρ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending