fbpx

Το Jameson Irish Whiskey γιορτάζει το St. Patricks’s Day!

Το αγαπημένο ιρλανδέζικο ουίσκι Jameson γιορτάζει το St. Patrick’s Day με την καθιερωμένη συλλεκτική φιάλη του και μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Garden Day & Night.

Το Jameson Irish whiskey γιορτάζει το St. Patrick’s Day (την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου) με την έβδομη ετήσια Limited Edition φιάλη του. Φέτος, για πρώτη φορά το Jameson έχει συνεργαστεί με μια ομάδα καλλιτεχνών, που αντιπροσωπεύουν το θάρρος, την ενότητα και τις απέραντες δυνατότητες που κρύβονται πίσω από κάθε συνάντηση φίλων.

Η Ιρλανδή εικονογράφος Claudine O’Sullivan, επικεφαλής της διαδικασίας σχεδιασμού, προσέλαβε δύο στενούς φίλους από διαφορετικά δημιουργικά πεδία για να συνθέσει την oμάδα που ήταν υπεύθυνη για την επιμέλεια και το σχεδιασμό της συλλεκτικής αυτής συσκευασίας του Jameson.

Ο Βρετανός σχεδιαστής Alex Mellon και η Ιρλανδή φωτογράφος Leonn Ward εντάχθηκαν στην ομάδα της O’Sullivan, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εικαστικού που αντικατοπτρίζει το ανοικτό πνεύμα της φιλίας για το οποίο φημίζεται η Ιρλανδία.

Η συλλεκτική φιάλη για το 2018 είναι εμπνευσμένη από τους Fianna, τους μυθικούς Ιρλανδούς πολεμιστές που συμβολίζουν την πίστη και τη γενναιότητα – τα θεμέλια κάθε ισχυρής φιλίας. Ο αετός της Claudine, που σχεδιάστηκε στο χέρι, αντιπροσωπεύει την ενότητα τριών φίλων, οι σιλουέτες των οποίων έχουν φωτογραφηθεί από τη Leonn μπροστά στη γέφυρα Ha’penny του Δουβλίνου.

Οι τρεις φίλοι της ετικέτας απεικονίζονται μπροστά από τα πανό και τα σύμβολα που παριστάνουν τις ιρλανδικές φυλές του παρελθόντος και του παρόντος. Σχεδιάστηκαν από τον Alex με στόχο να εμπνεύσουν τους λάτρεις του ουίσκι ανά τον κόσμο να συναντηθούν και να γιορτάσουν το St. Partick’s Day παρέα με Jameson.

Με αυτήν την αφορμή λοιπόν, το Jameson Irish Whiskey σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του το St. Patrick’s Day, το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 5:00 το απόγευμα, στο Garden Day & Night στη Λευκωσία, με Jameson Cocktails, Urban Food, συναρπαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Jameson, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending