fbpx

Σκληρές μάχες και φέτος στο Σάμπο!

Συναρπαστικό ήταν και φέτος το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Σάμπο με τις μάχες για ένα μετάλλιο να είναι κυριολεκτικά σώμα με σώμα!

Οι αθλητές και αθλήτριες των 4 Πανεπιστημίων (Κύπρου, Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό και Frederick) χωρίστηκαν σε 5 κατηγορίες. Οι άντρες σε αυτές των 68kg, 74kg, 90kg και 100+ kg, με τις γυναίκες να μπαίνουν στην κατηγορία των 72kg.

Στα 68kg το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είχε την τιμητική του κατακτώντας το χρυσό και το αργυρό μετάλιο με τους Ευαγόρα Μάρκου και Λούκα Αριστόδημο αντίστοιχα. Το αργυρό μετάλιο κατέκτησε ο Κοσμάς Μαυρομάττης του Frederick University.

Στα 74kg το χρυσό μετάλιο κατέκτησε ο Αλέξιος Τσαρμαλίδης του Frederick University με τους Οδυσσέα Οικονομίδη και Μαρίνο Πολυβίου του Πανεπιστημίου Κύπρου να κατακτούν το αργυρό και το χάλκινο μετάλιο αντίστοιχα.

Στα 90kg πρώτευσε ο Ντένις Τσεμποτάρι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με τον Κυπριανό Ανδρέου του Πανεπιστημίου Κύπρου να κατακτά το αργυρό μετάλιο. Το χάλκινο κατέληξε στον Άριστο Κορελίδη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Στην τελευταία κατηγορία στους άντρες, τα 100+ kg, το χρυσό μετάλιο κατέκτησε ο Παύλος Γκαρακλόβ του Frederick University, με τον Κυριάκο Ιωάννου του Ευρωπαϊκού να κατακτά το αργυρό και τον Μάριο Κακουρή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να κατακτά το χάλκινο.

Στις γυναίκες, η Μαρία Γκαρακλίδου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κατέκτησε το χρυσό μετάλιο με τις Χριστίνα Γαβριηλίδου και Παντελίτσα Σωκράτους του Πανεπιστημίου Κύπρου να κατακτούν το αργυρό και χάλκινο αντίστοιχα. Στην 4η θέση έμεινε η Αφροδίτη Χαραλαμπίδη επίσης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Συνοπτικά, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατέκτησε 5 μετάλια. Τα 3 από αυτά ήταν χρυσά όπως επίσης ένα αργυρό και ένα χάλκινο. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέκτησε επίσης 5 μετάλια (3 αργυρά, 2 χάλκινα), ενώ το Frederick University κατέκτησε 3 μετάλια (2 χρυσά, 1 χάλκινο). Τέλος, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κατέκτησε 2 μετάλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο.

Φωτογραφικό υλικό του πρωταθλήματος μπορείς να βρεις στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending