fbpx

5 πράγματα που όλες οι κοπέλες θέλαμε κάποτε να “δανειστούμε” από τη μαμά μας!

Είναι ευρέως γνωστό ότι η σχέση μητέρας και κόρης δεν είναι μόνο πολύτιμη, γεμάτη αγάπη, συγκρούσεις, τρυφερότητας και ανταγωνισμού, αλλά θεωρείται και η μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή μας.

Η μητέρα μας, από τον καιρό που γεννιόμαστε και καθώς μεγαλώνουμε γίνεται το Θηλυκό μας πρότυπο. Επιπρόσθετα, μέσα από εκείνη -συνειδητά ή ασυνείδητα- γνωρίζουμε τη γυναικεία φύση, το πώς φέρεται, δρα και σκέφτεται μια γυναίκα. Έτσι μας βοηθά να εξελιχθούμε ως γυναίκες.

Από τον καιρό που ήμασταν μικρές, οι μητέρες μας ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαστήκαμε και υπήρχαν φορές που σε περιπτώσεις “έκτακτης ανάγκης“, μας δάνειζαν δικά τους προσωπικά αντικείμενα.

Γι’ αυτό σου μάζεψα 5 πράγματα που ήθελαν όλες οι κοπέλες να ‘’δανειστούν’’ από τη μητέρα τους όταν είχαν κάποιο πρόβλημα:

 

1
Ρούχα

Το κυριότερο “δανεικό” που ζητούσαμε από τη μαμά μας, ειδικά όταν ήμασταν σε δίλημμα για το τι θα φορέσουμε ή δεν βρίσκαμε τα κατάλληλα για τις εξόδους στα clubs/bars με την παρέα μας ή κάπου πιο επίσημα.

Η μαμά μας ποτέ δεν αρνείτο να μας δανείσει μερικά από τα ρούχα της και μάλιστα, μας βοηθούσε να τα συνδυάσουμε με αξεσουάρ, ανάλογα με την περίσταση.

2
Παπούτσια

Υπήρχαν φορές που η παρέα μας μας ειδοποιούσε τελευταία στιγμή για κάποια πιθανή έξοδο τη νύκτα και έπρεπε γρήγορα να ετοιμαστούμε, να βρούμε ρούχα αλλά και παπούτσια για να τα συνδυάσουμε.

Από τη βιασύνη μας και το άγχος να είμαστε στην ώρα μας, δεν μπορούσαμε να βρούμε τα κατάλληλα παπούτσια. Έτσι πάλι καταφεύγαμε στη μαμά μας για να μας δώσει κανένα ωραίο και κομψό ψηλοτάκουνο.

3
Καλλυντικά 

Και τι δεν μας έχει δώσει η μαμά μας να βάλουμε;! Από αρώματα, bodylotions, κρέμες προσώπου, shampoos, λάκες  μέχρι και makeup για να βαφτούμε και να είμαστε στην τρίχα.

Εκτός από αυτά, μερικές φορές η μαμά μας ήταν και η προσωπική μας makeup artist ή κομμώτρια και μαθαίναμε όλα τα “μυστικά” της ομορφιάς της.

4
Laptop/Computer

Φαντάσου το computer σου να χαλάσει μια καλή ημέρα, να έχεις να παραδώσεις εργασίες σε λίγες ημέρες και να πανικοβάλλεσαι για το τι θα κάνεις μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Η λύση; Καταφεύγεις στη σωτηρία της μαμάς σου και της ζητάς να σου δανείσει το laptop/computer της μέχρι να επιδιορθωθεί το δικό σου.

5
Αυτοκίνητο

Έρχεται ο καιρός που αποκτάμε επιτέλους την άδεια οδήγησης μας. Μέχρι να αγοράσουμε αυτοκίνητο, συνήθως ζητάμε από την μαμά μας να μας “δανείσει” το δικό της για να διακινούμαστε.

Οι μητέρες μας στην αρχή είναι διστακτικές γιατί φοβούνται μήπως το κτυπήσουμε ή το κρατάμε όλη μέρα και δεν την αφήνουμε να κάνει τις υποχρεώσεις της.

Στο τέλος, μετά από πολλές συζητήσεις και καυγάδες, τις πείθουμε να μας το δώσουν,  με την υπόσχεση ότι θα το προσέχουμε “σαν τα μάτια μας”.

 Ποιο από τα πιο πάνω σου δάνειζε πιο συχνά η μαμά σου; Ψήφισε και δες πόσοι συμφωνούν μαζί σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending