fbpx

Πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας της ΠΟΕΛ η Αναγέννηση Τσερίου!

Η Αναγέννηση Τσερίου κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της ΠΟΕΛ (Β’ Όμιλος), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ήφαιστο Μιτσερού, την Κυριακή 25 Μαρτίου.

Η ομάδα της Αναγέννησης, εξασφάλισε την άνοδο της στην Α’ κατηγορία της Ομοσπονδίας, μετά από 15 χρόνια. Η τελευταία φορά που ξανάγινε αυτό ήταν τη χρονιά 2002-03.

Η κατάκτηση του τίτλου, μετά την εκτός έδρας νίκη (1-2) πανηγυρίστηκε έντονα μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής.

Η Αναγέννηση πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε ένα αντίπαλο συνδιεκδικητή του πρωταθλήματος και εξασφάλισε τη νίκη και το ζηλευτό τρόπαιο εκτός έδρας.

Η πρωταθλήτρια σε 16 παιχνίδια είχε ως απολογισμό 14 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία, ενώ είχε την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος (62 -11).

Επίσης κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο της, δυο φορές. Τέλειωσε το πρωτάθλημα με 43 βαθμούς έναντι 42 του Ήφαιστου. Με βάση τα γεγονότα και τους αριθμούς η κατάκτηση του τίτλου κρίνεται δίκαιη.

Πανηγυρισμοί στον εξώστη

Αυτός είναι εξώστης… κατακόκκινος και προοδευτικός!!!

Posted by Αναγέννηση Τσερίου on Wednesday, 28 March 2018

Το Δ.Σ της Αναγέννησης, το προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο τον καλύτερο τους εαυτό και στα πλαίσια της άριστης τους συνεργασίας πέτυχαν τον στόχο που εξαρχής είχαν θέσει που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Αναγέννηση, ως ο μακροβιότερος σύλλογος στο Τσέρι, αφού η δράση του, η οποία δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο, ξεκίνησε το 1940, προτίθεται να παραμείνει δυνατή και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και να έχει αξιόλογη πορεία στην Ά κατηγορία της ΠΟΕΛ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending