fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τις πιο παράξενες εμπειρίες που είχαν το Πάσχα!

Το Πάσχα είναι ίσως η πιο μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, μετά τα Χριστούγεννα. Ενώνονται οικογένειες, οι φίλοι μας έρχονται από το εξωτερικό και είναι και μία παύση από τη ρουτίνα, αφού όλοι μας χαλαρώνουμε για να μπούμε μετά στην τελική ευθεία των εξετάσεων, ή άλλων υποχρεώσεων που μπορεί να έχουμε πριν το καλοκαίρι.

Πολλές φορές λοιπόν το Πάσχα, ερχόμαστε αντιμέτωποι με αστείες ή παράξενες καταστάσεις, που μπορεί να τις θυμόμαστε για αρκετά χρόνια ακόμα!

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τις πιο παράξενες εμπειρίες που είχαν το Πάσχα και πραγματικά μείναμε αναύδοι!

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις τους!

 

1
Γιάννης, 23 χρονών

  • Πέρσι το Πάσχα, οι φίλοι μου πήγαν να μου κάνουν φάρσα με το να έρθουν στο σπίτι μου, να χτυπήσουν την πόρτα και να είναι ντυμένοι παπάδες με ράσα και αναμμένα κεριά στα χέρια (ήταν το καλοσώρισμα τους, όταν ήρθα από τις σπουδές μου). Για κακή μας τύχη όμως άνοιξε η γιαγιά μου, ούρλιαξε και έκλεισε την πόρτα έντρομη. Μετά το συμβάν, συμφώνησα με τους φίλους μου να τους δώσω έναν πάτσο στον καθένα, μιας τζιαι έκαμαν τη γιαγιά μου… καρδιακή. Το καλό μου εδεχτήκαν και έφκαλα τα αποθυμένα μου. Ωχ!

2
Γεώργιος, 24 χρονών

  • Πριν από 3 χρόνια, πήγα με τους γονείς μου στην Ανάσταση, το Σάββατο την νύχτα. Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που κάποιος ασυνείδητος επέταξε μια τσάκρα μέσα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί δίπλα από την αδελφότεκνη μου. Ευτυχώς, η τσάκρα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και καθώς “έπαιξε”, το μωρό απλά δεν άκουε για 2 μέρες από τον κρότο. Πάλι καλά που δεν ήταν κάτι πιο επικύνδινο γιατί θα θρηνούσαμε θύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποια άτομα κυκλοφορούν ακόμα στους δρόμους.”

3
Μαρίνα, 25 χρονών

  • Πέρσι το Πάσχα είχαμε ένα ευτράπελο στο σπίτι μας, καθώς κάναμε το οικογενειακό μας τραπέζι. Ο πατέρας μου και ο θείος μου, κατά τη διάρκεια του φαγητού “αππωθήκαν”, με τους δύο να μαλώνουν για το ποιος μπορεί να “σηκώσει το ποτό πιο πολλά”. Το αποτέλεσμα; Να καταλήγουν και οι δύο στο toilet για εμετό και εμείς να μην μπορούμε να συγκρατηθούμε από τα γέλια. Έλεος ας πούμε!

4
Κωνσταντίνος, 22 χρονών

  • Το πιο παράξενο Πάσχα το έζησα πριν 2 χρόνια, μόλις απολύθηκα από τον στρατό. Οι γονείς είχαν ήδη φύγει για το εξοχικό μας, και εγώ προσκάλεσα την κοπέλα μου στο σπίτι για να περάσουμε την νύχτα, αφού θα ήμουν μόνος μου. Έλα που τελικά δεν ήμουν όμως! Μέτα από 10 λεπτά αφού ήρθε η κοπέλα μου, ήρθαν πίσω οι γονείς μου γιατί ξέχασαν τις φίζες με τα χαλλούμια. Εγώ κλειδώθηκα στο δωμάτιο μου μαζί της, μέχρι να φύγουν. Ευτυχώς, δεν έκαναν πάνω από 5 λεπτά και έφυγαν. Πάλι καλά που δεν μας έπιασαν στα πράσα!”

5
Ριγίνα, 26 ετών

  • Πέρσι στο οικογενειακό τραπέζι, οι μικροί της οικογένειας (18 με 27 ετών), βάλαμε ένα στοίχημα με τον θείο μας τον Αντώνη. Αν το χάναμε, θα έπρεπε να του φέρουμε δώρο ένα ουίσκι την επόμενη εβδομάδα. Αν κερδίζαμε, θα βάφαμε το κεφάλι του κόκκινο όπως ένα πασχαλινό αυγό (επειδή ήταν λίγο κκέλης). Τελικά έχασα το στοίχημα και βάψαμε το κεφάλι του με την μπογιά των αυγών. Το γέλιο εκείνης της μέρας θα μας μείνει αξέχαστο!

Ποια ήταν η πιο παράξενη κατάσταση που πέρασες εσύ το Πάσχα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending