fbpx

Αυτό το φόρεμα ταιριάζει και κολακεύει όλους τους σωματότυπους γυναικών!

Είμαι η μόνη που ανυπομονώ να έρθει η άνοιξη για να φορέσω τα αγαπημένα μου skater φορέματα; Είτε midi είτε mini φορέματα, είναι η εποχή που μπορούμε όλες οι γυναίκες να δείξουμε τον πιο ρομαντικό μας εαυτό.

Αν και συνήθως προτιμώ τα floral φορέματα, αυτή τη φορά είπα να επιλέξω κάτι πιο μονόχρωμο! Μόλις είδα το συγκεκριμένο φόρεμα, στη συγκεκριμένη τιμή (των €15 μόνο) είπα ότι θέλω να γίνει αμέσως δικό μου!

Δες πώς το συνδύασα: 

Το ύφασμα, η ποιότητα, αλλά και το πώς εφαρμόζει επάνω μου με ενθουσίασαν μόλις το δοκίμασα! Στο ταξίδι λόγω του ότι περπατούσαμε πολλές ώρες, προτίμησα να το συνδυάσω με τα άσπρα αγαπημένα μου sneakers!

Θα μου άρεσε όμως να το συνδυάσω με sock boots σε λιλά χρώμα ή πράσινο και να έχω χρυσά αξεσουάρ. Στα μαλλιά έβαλα μια λεπτή κορδέλα την οποία προτιμώ για τις πιο επίσημες εμφανίσεις μου και μετατρέπει το look σε κάτι πολύ κομψό πολύ εύκολα!

Στα μάτια έβαλα καφέ σκιές και έκανα πιο έντονο το βλέμμα μου, ενώ άφησα πιο nude τα χείλη. Χρησιμοποίησα ένα από τα αυτά τα 5 nude lipsticks που σου προτείναμε σε προηγούμενο άρθρο και μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα!

Get the look:

Midi φόρεμα
Άσπρα sneakers
Ζώνη
Κορδέλα
Τσάντα

Love ya ♥

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending