fbpx

Πώς αντέδρασαν 5+1 άνθρωποι του ποδοσφαίρου στο ψαλιδάκι του Cristiano Ronaldo!

Γκολ σαν το 2ο του Cristiano Ronaldo απέναντι στη Juventus για τα προημιτελικά του Champions League είναι από αυτά που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι γιατί αγαπάς το ποδόσφαιρο!

Ο Πορτογάλος παιχταράς (τυχεροί που ζούμε στην ίδια εποχή με αυτόν και τον Messi και τους απολαμβάνουμε) με ένα ψαλιδάκι – σκέτη μαγεία έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο να παραμιλά.

Επειδή πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις όμως τα λόγια είναι πολύ φτωχά, μάζεψα 5+1 αντιδράσεις από ποδοσφαιρανθρώπους, που αποτυπώνουν όλη την τρέλα για την γκολάρα του CR7.

Δες ποιες είναι παρακάτω και κάνε comment τη δική σου αντίδραση:

 

1
Zinedine Zidane

Ο τεράστιος Γάλλος που είδε (και έκανε) τόσα και τόσα στα γήπεδα στις μέρες του ως ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του!

Σε δηλώσεις του μάλιστα μετά το παιχνίδι ο Ζιζού ανέφερε: “Ο Cristiano είναι διαφορετικός. Είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους και πάντα θέλει να κάνει κάτι εξαιρετικό στο Champions League, ποτέ δεν επαναπάυεται στις δάφνες του” για να συμπληρώσει μετά από ερώτηση πως το δικό του τέρμα στον τελικό του Champions League το 2002 ήταν καλύτερο!

2
Andrea Barzagli

Αυτό είναι το πρόσωπο του αμυντικού της Juventus λίγες στιγμές μετά το τέρμα του Πορτογάλου. Μετά το παιχνίδι ο Barzagli δήλωσε: “Ήταν ένα Playstation τέρμα… Σκόραρε ένα τέρμα που θα μείνει στην ιστορία και δυστυχώς ήταν εναντίον μας!”

3
Alvaro Arbeloa

Η καλύτερη αντίδραση ανήκε στον πρώην συμπαίκτη του Ronaldo στη Real Madrid! Ο Arbeloa ανέφερε στο Twitter: “Ο Cristiano Ronaldo μπορεί να εγκαταλείψει τη Γη και να πάει να παίζει εναντίον των Αρειανών! Έκανε τα πάντα εδώ!”

4
Gary Lineker

“Είδα πολλά όμορφα τέρματα την εποχή μου αλλά αυτό είναι απλά απίθανο από τον Ronaldo” έγραψε ο σχολιαστής της BT Sports και του BBC. Για να το λέει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του κάτι παραπάνω θα ξέρει…

5
Marcus Rashford

“Ο Cristiano Ronaldo είναι ανέκδοτο! Τι παίχτης είναι αυτός” έγραψε στο Twitter του ο ποδοσφαιριστής της Manchester United θέλοντας να τονίσει πόσο απίστευτο ήταν αυτό που έκανε ο Πορτογάλος σούπερσταρ!

6
Cristiano Ronaldo

Καλοί όλοι οι άλλοι αλλά όταν ο ίδιος ο Πορτογάλος έδειξε να μην πιστεύει πως σκόραρε αυτή τη γκολάρα τι άλλο να πει κανείς;

Μόλις μερικά δευτερόλεπτα αφού η μπάλα προσγειώθηκε στη γωνιά του Gianluigi Buffon η έκφραση του Ronaldo λέει ξεκάθαρα: “Τι έκανα, ρε φίλε;”

Πώς αντέδρασες εσύ στο τέρμα του Πορτογάλου απέναντι στη Juventus;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending