fbpx

Τουρνουά Futsal διοργανώνει ο Όμιλος Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας!

Ο Όμιλος Κοινωνικών Λειτουργών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πρόκειται να πραγματοποιήσει τουρνουά Futsal με τίτλο “Βάζω Τέρμα στην Κακοποίηση” που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/04/2018 από τις 10:30 μέχρι τις 18:00 στο γήπεδο Nuevo Campo.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην κοινωνική ενεργοποίηση της κοινότητας και ιδιαίτερα των νέων, ώστε τα μέλη της να εμπλακούν ενεργά και να συμβάλουν στη δημιουργία ενός αποτρεπτικού περιβάλλοντος κάθε μορφής κακοποίησης.

Εμείς χρειαζόμαστε από όλους εσάς τους ενεργούς πολίτες να συμβάλετε σε αυτή την σημαντική προσπάθεια για μια καλύτερη και πιο λειτουργική κοινότητα. Αυτό μπορείτε να το πράξετε μέσα από την προσφορά σας δίνοντας στήριξη σε αυτές τις ομάδες με τη συμμετοχή σας, με υλικό τρόπο ή προσφέροντας ένα χρηματικό ποσό.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ο σκοπός είναι κοινωφελής, αφού τα έσοδα θα δοθούν σε μια από τις ακόλουθες οργανώσεις (ΣΠΑΒΟ, ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΠΑΣΥΚΑΦ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΙΣΜΟΥ, ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ, HOPE FOR CHILDREN), που η νικήτρια ομάδα θα επιλέξει και λόγω του ότι δεν υπάρχουν κονδύλια, προσμένουμε στη δική σας υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του ομίλου Λευτέρη Κόκκινου στο 96478974 & Αντρέα Παναγιώτου 96780076.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending