fbpx

Κέρδισε και “βλέπει” την υπεράσπιση του τίτλου του το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Την αντίσταση του πάντα αξιόμαχου ΤΕΠΑΚ λύγισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (66-44) σε αγώνα για τη Β’ φάση του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Αντρών και πλέον περιμένει τον αντίπαλο του (ένας εκ των Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Πανεπιστήμιο Frederick) στον τελικό του πρωταθλήματος.

Με αέρα ανωτερότητας μπήκαν στο παρκέ οι γηπεδούχοι δείχνοντας από το ξεκίνημα την προθέσεις τους. Το ΤΕΠΑΚ βέβαια πάλεψε, βάζοντας δύσκολα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με το Α’ δεκάλεπτο να λήγει 15-9.

Παρόμοια ήταν η εικόνα του αγώνα και στο Β’ δεκάλεπτο με τους μεν γηπεδούχους να συντηρούν και να αυξάνουν το προβάδισμα τους, αλλά και τους φιλοξενούμενους να μην δείχνουν διάθεση να παραιτηθούν τόσο εύκολα. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους 2 μονομάχους στο 34-21.

Με το ίδιο πνεύμα βγήκαν οι 2 ομάδες για το δεύτερο ημίχρονο με το ΤΕΠΑΚ να προσπαθεί να μείνει στο παιχνίδι και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να μην ήταν διατεθειμένο να αφήσει το παιχνίδι να γίνει ντέρμπι. Έτσι, με επιμέρους σκορ 16-12 ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 50-33 στη λήξη του Γ’ δεκαλέπτου.

Το πανεπιστήμιο Μακεδονίτισσας μπορεί να είχε το +17 υπερ του με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου αλλά δεν επαναπαύτηκε. Από τη μεριά τους οι καλαθοσφαιριστές του πανεπιστημίου της Λεμεσού συνέχισαν να δείχνουν τα χαρακτηριστικά που μας έδειξαν και στα προηγούμενα 3 δεκάλεπτα.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους όμως με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει τη νίκη – πρόκριση στον τελικό (66-44) και συνάμα την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Κάσινος Ι., Μωνιάτης Μ. Χρίστου Στ., Καραμπατάκης Χρ., Χρίστου Α., Αυγουστίνου Γ., Ignatovsky S., Μάρκου Π., Κυριακίδης Μ., Μιχαήλ Σ., Καραπιδάκης Α., Λοϊζιδης Χρ.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σταύρου Ν. Παλατές Π., Κουγιώνη Ν., Ζαχαρίου Σ. Στυλιανού Χρ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending