fbpx

Πήγαινε στο Μιούζικαλ “BEYOND BROAD WAY”!

Η Cyprus Performing Arts σας προσκαλεί στο γνωστό Μιούζικαλ “BEYOND BROAD WAY”, την Κυριακή 22 Απριλίου, σε δύο εκπληκτικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 15:30 μ.μ και 18:30 μ.μ. στο Σατιρικό Θέατρο της Λευκωσίας.

Η παράσταση περιλαμβάνει πρωτότυπες και σύγχρονες χορογραφίες, που δημιουργήθηκαν από τη σχολή της CPA. Μια ξεχωριστή παράσταση που δεν θα πρέπει να χάσετε με τίποτα, αφού θα σας ανταμείψει με το υψηλής ποιότητας τραγούδι, και φυσικά χορό πολύ χορό!

Οι θεατές θα απολαύσουν με ενδιαφέρον τις θεατρικές παράαστάσεις των συμμετεχόντων, είναι ένας τρόπος να ειπωθεί μια ιστορία και να εκφραστεί το συναισθηματικό περιεχόμενό της. Αυτό επιτυγχάνεται, κινητοποιώντας μέσα από το κείμενο, τη μουσική, την κίνηση καθώς και τις τεχνικές πτυχές της ψυχαγωγίας, τραγούδι μαζί με χορό!Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες σε κάθε οικογένεια και τους φίλους.

Μέγας Χορηγός και των δυο παραστάσεων είναι η Global Educational Services (Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι και Αντιπρόσωποι Πανεπιστημίων του Εξωτερικού), η οποία υποστηρίζει και συνδράμει στις προσπάθειες των χαρισματικών και ταλαντούχων νέων.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ και θα είναι διαθέσιμα στην είσοδο του Θεάτρου.

Για να κλείσετε τις θέσεις σας, καλέστε το τηλ. 97 799011 (Costas CPA).

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending