fbpx

Σασπένς μέχρι τέλους και πρώτη νίκη για το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έλαβε χώρα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Αντρών ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ένα παιχνίδι με μπόλικο πάθος και δύναμη από τις 2 ομάδες με νικητές τους γηπεδούχους του Πανεπιστημίου Κύπρου με 8-7.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αφού μέχρι το 3′ προηγείτο με 2-0 (Παυλίδης 1′, Κασαπάκης 3′) με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να απαντούν άμεσα ισοφαρίζοντας σε 2-2 (Κοπτίδης 5′, Θεοδώρου 6′).

Στο 9′ ο Κασαπάκης έβαλε ξανά τους μαυρόασπρους μπροστά στο σκορ (3-2) με το παιχνίδι να παίρνει άγρια ομορφιά, οι επιθέσεις διαδέχονταν η μια την άλλη και κάθε φάση μύριζε τέρμα.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας όμως ήταν εκείνο που πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (3-4) χάρη σε 2 τέρματα του Κοπτίδη στο 16′ και το 23′.

Και αν το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο φάσεις και σασπένς τι να πει κανείς για το δεύτερο; Μόλις στο 26′ ο Βιολάρης ισοφάρισε σε 4-4 για το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τον Κοπτίδη όμως να ξαναβάζει μπροστά την ομάδα του Μάριου Γιαξή στο 32′ (4-5).

Το τρίλεπτο 36′-38′ ήταν πραγματικά μεγαλειώδες! Αρχικα, ο Βιολάρης ισοφάρισε εκ νέου (5-5) για τους μαυρόασπρους του Αντρέα Καλλινίκου, με τον Παναγή να έχει την απάντηση για τους κοκκινόμαυρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και να κάνει το 5-6 στο 37′.

Με την σέντρα όμως ο Κυριάκου έκανε το 6-6 για το Πανεπιστήμιο Κύπρου με το ματς να μοιάζει βγαλμένο μέσα από τα καλύτερα όνειρα του Alfred Hitchcock. Καμιά από τις 2 ομάδες δεν φαινόταν διατεθειμένη να παρατήσει το ματς που εξελισσόταν σε πραγματικό θρίλερ!

Στο 43′ ο Διονυσίου έβαλε μετά από ώρα το Πανεπιστήμιο Κύπρου μπροστά στο σκορ (7-6), με τον Κοπτίδη να απαντά άμεσα (7-7 στο 44′) με τους γηπεδούχους να έχουν όμως το σθένος να ξαναμπούν μπροστά στο σκορ στο 45′ και πάλι με τον Διονυσίου.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δυνάμεις για νέα ανατροπή με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να κρατούν γερά το προβάδισμα και να πέρνουν στο τέλος μια σημαντική νίκη.

Ήταν η 1η για τους φουτσαλιστές του Αντρέα Καλλινίκου μετά από 5 αγώνες, ενώ η ήττα αυτή ήταν πισωγύρισμα για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση της 2ης θέσης.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κακκαλής Σ., Κασαπάκης Β., Βιολάρης Αν., Διονυσίου Κ., Νικηφόρου Β., Παυλίδης Κ., Χριστοφόρου Π., Γεωργιάδης Ν., Κυριάκου Π.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γεωργίου Ε., Κοπτίδης Ν., Παναγή Φ., Παρασκευά Σ., Θεοδώρου Σ., David W., Σαφρής Γ., Βασιλάκη Ρ., Βασιλείου Μ., Κοντοδήμετρος Β., Πλατής Α., Κυριάκου Π.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending