fbpx

5 must κανόνες που ακολουθεί κάθε οργανωμένος φοιτητής!

Γνωρίζω πολύ καλά τι πάει να πει οργάνωση, αλλά και πλήρης ακαταστασία. Δύο αντίθετες έννοιες, αλλά πλήρως κατάλληλα χαρακτηριστικά για εμάς τους φοιτητές.

Εφόσον μιλάμε για οργάνωση, μαζέψαμε 5 must κανόνες που ακολουθεί ένας καλά οργανωμένος και συγυρισμένος φοιτητής.

Δες τους πιο κάτω (και πες μας ποιους ακολουθείς εσύ):

1
Παίρνει σημειώσεις

Βεβαίως τζιαι ξέρεις ποιος εν συγυρισμένος, γιατί εν που τζίεινον που ζητάς σημειώσεις.  Αν σου ζητούν οι άλλοι να τους δώκεις σημειώσεις, τότε συγχαρητήρια είσαι ένας από τους οργανωμένους.

Και ναι,  έχει τις καλύτερες σημειώσεις, ξέρει να ξεχωρίζει τα σημαντικά, τι να κάμουμε;! Respect σε τζίεινους, για το γεγονός ότι με τις σημειώσεις τους, μπορεί να επέρασες μάθημα.

2
Έχει στόχους

Ξέρει πού βρίσκεται ως άνθρωπος, τζιαι ξέρει πού θέλει να φτάσει. Είτε θέλει ψηλούς βαθμούς, είτε μια δουλειά που έβαλε στο μάτι τζιαι πεισμώνει να προοδεύσει για να φτάσει τζιει πάνω, είτε επειδή θέλει να παίξει τον έξυπνο.

Πάντως, κάτι έχει στο νου του τζιαι εν πρόκειται να το φκάλει εύκολα. Αν είσαι ένας που τζίεινους, να ξέρεις εν να φτάσεις πολλά ψηλά στη ζωή σου.

3
Βάζει πρόγραμμα

Μπορεί να λαλεί και κανένα όχι στον καφέ, για να εν μέσα στους ρυθμούς του προγράμματος που ήδη έκαμε.

Σεβασμός σε τζίεινους που έχουν πρόγραμμα τζιαι προλαβαίνουν: δουλειές τζιαι μαθήματα τζιαι φίλους τζιαι οικογένεια τζιαι ούλλα!

4
Είναι αυστηρός

Και ναι, πολλές φορές οι οργανωμένοι ανρθώποι, είναι οι πιο απαιτητικοί και αυστηροί με πολλά πράγματα στη ζωή τους.

Έτσι και οι φοιτητές που είναι οργανωμένοι, είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τον εαυτό τους, ούτως ώστε να ικανοποιήσουν τους στόχους τους.

5
 Είναι ξεκάθαρος

Είναι ξεκάθαρος με όλους και με όλα. Μπορεί να έχει απαιτήσεις, αλλά και οι άλλοι γύρω του γνωρίζουν ότι είναι αρκετά οργανωμένος, ούτως ώστε να φτάσει εκεί που θέλει.

Πάντα έχει ξεκάθαρο ένα πρόγραμμα, ούτως ώστε να μπορεί να οργανώσει το χρόνο του και να βάλει προτεραιότητες. Πολλές φορές, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο για ανούσιες συναντήσεις.

Εσύ πόσο οργανωμένος είσαι με βάση τα πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending