fbpx

5 tips για να βγάλεις την τέλεια καλοκαιρινή φωτογραφία για το Instagram!

Όλοι μας γνωρίζουμε καλά πως τον τελευταίο καιρό το Instagram αποτελεί το social media platform με τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα, γι’ αυτό και προσπαθούμε να βάζουμε ωραίες φωτογραφίες στο account μας!

Πώς όμως μπορούμε να πετύχουμε; Πώς θα βγάλουμε εκείνη την ωραία φωτογραφία που θα μας φέρει πολλά likes & followers; Είμαι σίγουρη πως αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τους περισσότερους.

Μιας και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μερικά από τα tips που ακολουθούν διάσημες bloggers και influencers για να βγάλουν αυτή την τέλεια καλοκαιρινή φωτογραφία που βλέπουμε κάνοντας scroll down στην αρχική μας!

Δες τα tips που σου προτείνω εδώ:

1
 Δημιούργησε γωνίες

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματιστεί γωνία. Τι εννοώ; Αγκάλιασε τη μέση σου ή το κεφάλι σου με τα χέρια σου! Η γωνία που σχηματίζεται δίνει την αίσθηση ότι το χέρι σου είναι μακρύτερο, πράγμα που σε κολακεύει απίστευτα!

2
Σηκώσου στις μύτες

Όσον αφορά τα πόδια σου, μπορείς να σηκώνεσαι στις μύτες.. Είτε με τα πόδια το ένα πίσω από το άλλο, είτε με το ένα πόδι λίγο πιο μπροστά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Με αυτόν τον τρόπο το πόδι σου φαίνεται μακρύτερο και εσύ ψηλότερη! Ποια δε θα το ‘θελε αυτό;

3
Κάνε τα αξεσουάρ σύμμαχό σου

Τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν ένα outfit και δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω που όλες επιζητάμε! Αυτό λοιπόν που έχω να σου προτείνω είναι να “παίξεις” με τα αξεσουάρ σου για να βγάλεις την τέλεια καλοκαιρινή φωτογραφία.

Ενδεικτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κιμονό, καπέλα, παρεό, body chains ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει για να κοσμήσεις τη φωτογραφία σου!

4
Background

Φρόντισε όταν θα επιλέξεις το background σου να κάθεσαι με τέτοιο τρόπο που να δείχνει μακρύτερο το κορμί σου. Αν επιλέξεις να κάτσεις σε σκαλιά τότε φρόντισε το ένα σου πόδι να είναι πιο τεντωμένο και το άλλο πιο λυγισμένο. Με αυτό τον τρόπο θα φαίνεσαι πολύ πιο ψηλή!

5
Κάνε focus σε ένα αντικείμενο μπροστά σου

Είτε αυτό είναι ένα ποτό, είτε ένα παγωτό θα ήταν πολύ ωραίο να το κρατάς τεντωμένο με το χέρι σου και να φαίνεσαι πιο θολή στο πίσω μέρος. Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις blurred το background της απλής φωτογραφίας που θα βγάλεις με διάφορα editing apps που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου.

Εσύ ποιο από αυτά τα tips θα εφαρμόσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending