fbpx

MSc Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση: Μάθε πώς μπορείς να εξελίξεις την καριέρα σου!

Αναρωτιέσαι πόσο απαραίτητος είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος στην εκπαίδευση; Γιατί είναι σημαντική η απόκτηση γνώσεων στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση για κάποιον που θέλει να γίνει (ή είναι) εκπαιδευτικός;

Μάθε πως τo Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση στο CIIM – Cyprus International Institute of Management ίσως είναι αυτό που ψάχνεις. Είναι προσανατολισμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα, παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και στέρεη κατάρτιση σε επαγγελματίες που επιδιώκουν να διαπρέψουν στην Εκπαίδευση και τη Διοίκηση. Αφορά στην ηγεσία και διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων, οργανισμών και επιχειρήσεων.

Δες πιο κάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη σπουδή MSc Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση στο CIIM – Cyprus International Institute of Management:

 

1
Γιατί να προτιμήσεις το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα;

  • Ποιότητα: Το πρόγραµµα προσφέρει υψηλού επιπέδου κατάρτιση σε θέµατα εκπαιδευτικής ηγεσίας και διοίκησης, με διακεκριµένους ακαδηµαϊκούς και συνεχή προσπάθεια για διασφάλιση και αναβάθµιση της ποιότητας.
  • Θεωρία & Πράξη: Τα µαθήµατα συνδέουν τη θεωρία με την πρακτική εφαρµογή της γνώσης.
  • Ευελιξία: Η απουσία εξαµήνων, οι σύγχρονες µέθοδοι διδασκαλίας και το ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα επιτρέπουν το εξατοµικευµένο πλάνο σπουδών, προσαρµοσµένο στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του κάθε φοιτητή (οικογενειακές και επαγγελµατικές). Τα µαθήµατα διεξάγονται απογεύµατα, 1-2 εβδοµάδες κάθε µήνα. Επιλέγεις αν θα ολοκληρώσεις το πρόγραµµα σε 1 χρόνο (πλήρης φοίτηση) ή 2 χρόνια (µερική φοίτηση).
  • Αναγνώριση: Το πρόγραµµα είναι αναγνωρισµένο από το φορέα διασφάλισης και πιστοποίησης της ποιότητας της ανώτερης εκπαίδευσης – ∆ΙΠΑΕ, το ΚΥΣΑΤΣ και την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας. Με την ολοκλήρωση του προγράµµατος, οι απόφοιτοι εξασφαλίζουν τις απαραίτητες µονάδες για τον διορισµό (2 µονάδες µε βάση το παλιό σύστηµα και 6% µε βάση το νέο σύστηµα διορισµών) ή/και την προαγωγή τους (3 µονάδες).

Ενδιαφέρεσαι για το πρόγραμμα MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση και για τις προοπτικές σπουδών στο CIIM; Μάθε περισσότερα εδώ!


2
Τι είπαν όσοι απέκτησαν πρόσφατα το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό στο CIIM;


  • Δεν είναι τυχαίο που θεωρώ το χρόνο αυτό που πέρασα στο CIIM ως τον πιο “κερδοφόρο” της ζωής μου – όχι μόνο λόγω των γνώσεων που αποκόμισα, αλλά και λόγω των εμπειριών. Αντιλήφθηκα ότι ακόμη και οι εκ φύσεως ηγέτες δεν είναι αποτελεσματικοί εάν δεν οργανώσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες τους και αν δεν αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις.

Χάρις Σωκράτους, Απόφοιτη 2016, MSc Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση


  • Το Μεταπτυχιακό στo CIIM με ταξίδεψε σε ένα δρόμο γεμάτο νέες εμπειρίες και μια ζωή με νέους φίλους. Με δίδαξε έναν νέο τρόπο ηγεσίας, κοιτάζοντας τον κόσμο μέσα από μια πιο καθαρή και εξελιγμένη προοπτική.

Βίκτωρ Φυλακτού, Απόφοιτος 2017, MSc Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση


  • Αισθάνομαι περήφανη που εμπιστεύθηκα το μεταπτυχιακό μου ταξίδι στο CIIM. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με καταξιωμένους στο χώρο τους καθηγητές και να εμπνευστώ από τις γνώσεις, το πάθος και τα οράματά τους. Το πτυχίο αυτό αποτελεί πνευματική και γνωστική προίκα που θα συντροφεύει κάθε στάδιο της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής.

Έλενα Παναγιώτου – Χριστοδούλου, Απόφοιτη 2017, MSc Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση

 


3
Σε ποιους απευθύνεται;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες που έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν υπεύθυνες διοικητικές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις
  • Εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν ικανότητες σε θέματα εκπαιδευτικής ηγεσίας και διοίκησης
  • Πτυχιούχους που θα ήθελαν να ενισχύσουν τα προσόντα τους με μεταπτυχιακό τίτλο σε οπωσδήποτε χρήσιμα αντικείμενα, όπως η εκπαίδευση και η διοίκηση
  • Εκπαιδευτές κάθε είδους, οι οποίοι θέλουν να καταρτιστούν σε θέματα που αφορούν στην επιστήμη της εκπαίδευσης και της διοίκησης
  • Επαγγελματίες κάθε είδους, οι οποίοι θα ωφεληθούν από τον εξοπλισμό με διοικητικές και ηγετικές δεξιότητες
  • Επαγγελματίες στο χώρο της ασφάλειας και της άμυνας, οι οποίοι αναπτύσσουν δράσεις που απαιτούν εκπαιδευτική και διευθυντική ικανότητα.

4
Οι απόφοιτοι του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού εργάζονται ως:

  • Διευθυντές Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων
  • Εκπαιδευτικοί Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων
  • Διευθυντές Ιδιωτικών Οργανισμών Εκπαίδευσης
  • Σύμβουλοι στο χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης
  • Έχουν σχετικό ρόλο στον ιδιωτικό τομέα.

5
Γίνε κι εσύ Ηγέτης στην Εκπαίδευση

Το Msc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, ώστε να γίνεις ικανός στρατηγικός ηγέτης στον χώρο της εκπαίδευσης και μάθησης.

Θα σου δοθεί επίσης η δυνατότητα να μάθεις μεθόδους εκπαιδευτικής βελτίωσης και ανάπτυξης και να μάθεις τις εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σε ό,τι αφορά στην εκπαιδευτική αλλαγή, διοίκηση, τρόπους διδασκαλίας και μάθησης.

Ενδιαφέρεσαι για το πρόγραμμα MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση και για τις προοπτικές σπουδών στο CIIM; Μάθε περισσότερα εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending