fbpx

Ρώτησαμε 5 Κύπριους για τους κύριους λόγους που πάνε γυμναστήριο!

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν: “Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ“. Εμείς  τόσα χρόνια μετά γιατί να πηγαίνουμε κόντρα; Μπαίνει καλοκαίρι και όλοι θέλουμε να βγούμε ομορφοι με ένα ωραίο σώμα στις παραλίες.

Έτσι, συναντήσαμε Κύπριους & Κύπριες και ρωτήσαμε γιατί αποφάσισαν εξ αρχής να πάνε γυμναστήριο.

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν:

1
Περίπτωση Κύπριας, 30 χρονών

  • Πάω γυμναστήριο κυρίως για να κοινωνικοποιούμαι, να γνωρίζω νέα άτομα, να κάνω φιλίες και παράλληλα να γυμνάζω το σώμα μου που είναι κάτι άκρως απαραίτητο. Ακολουθώ το είδος γυμναστικής “pilates” για ενδυνάμωση και γράμμωση. Πλέον, στo class είμαστε όλοι φίλοι και ανά διαστήματα βγαίνουμε έξω για καφέ και για ποτό.”

2
Περίπτωση Κύπριου, 32 χρονών

  • Μου αρέσει το σώμα μου να είναι γραμμωμένο ως πολύ. Ασχολούμαι με το body-building τα τελευταία 6 χρόνια. Συμμετέχω σε αγώνες μαζί με άλλα παιδιά από την ομάδα  του γυμναστηρίου. Όλοι μαζί  κάνουμε διατροφή και ακούμε προσεκτικά τον γυμναστή μας. Η επιτυχία σε εμάς είναι και δική του επιτυχία. Περνάμε όμορφες και μοναδικές στιγμές μαζί.

3
Περίπτωση Κύπριου, 28 χρονών

  • Είμαι άνεργος εδώ και 10 μήνες δεν μου είναι εύκολο να πληρώνω συνδρομή 60 ή 80 ευρώ. Γυμνάζομαι δωρεάν, περπατώ αρκετά στο πεζόδρομο, χρησιμοποιώ το ποδήλατο όπως και τα δωρεάν γυμναστικά όργανα της πόλης μου. Περνώ και εκεί καλά και κάποιες φορές συναντώ και άλλους που κάνουν το ίδιο με εμένα.”

4
Περίπτωση Κύπριας, 31 χρονών

  • Δουλεύω σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον εργασίας, που καθημερινώς εκνευρίζομαι, σπάζουν τα νεύρα μου. Με το να πηγαίνω γυμναστήριο ξεσπώ όλη την ένταση που έχω μέσα μου, ενώ παράλληλα το σώμα μου εκκρίνει ορμόνες, που δημιουργούν το αίσθημα της ευφορίας και καλής διάθεσης. Ανεβαίνει ταυτόχρονα και η αυτοπεποίθηση μου, καθώς βελτιώνεται και η εμφάνιση  μου, δυναμώνει το σώμα μου – γενικότερα έχει ένα θετικό αντίκτυπο στους τομείς της  ζωής μου!

5
Περίπτωση Κύπριου, 27 χρονών

  • Μου αρέσει η γυμναστική. Με αυτή λες αντίο στις ασθένειες καθώς με τη γυμναστική ενδυναμώνεται ο οργανισμός μου, ενισχύεται το ανοσοποιητικό μου σύστημα και επιβραδύνονται τα σημάδια για γήρανση και αυξάνεται το προσδόκιμο όριο ζωής.

Εσύ για ποιο λόγο αποφάσισες να πηγαίνεις γυμναστήριο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending