fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post, τα outfits που ξεχώρισα είναι μοναδικά και διαφέρουν μεταξύ τους! Υπάρχει μια ποικιλία στα στυλ, από πιο street style look μέχρι totally girly. Αυτό είναι και το ωραίο στην μόδα! Μπορούμε να πειραματιζόμαστε και να δοκιμάζουμε διαφορετικά styles για να δούμε τι μας ταιριάζει και τι όχι.

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram, τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποια outfits ξεχώρισαν:

1
Ελένη Αλαμπρίτη (Instagram: eleni_alambriti)

Η Ελένη έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και girly outfit! Το flora φόρεμά της ταιριάζει απίστευτα με το ανοιξιάτικο background της φωτογραφίας. Αυτό που ξεχωρίζει στο outfit της είναι τα κόκκινα strappy low heels της!

2
Σταύρος Γεωργίου (Instagram: stavros_georgiu)

Ο Σταύρος έκανε πολύ stylish επιλογές και δημιούργησε ένα πολύ ωραίο street style look! Συνδύασε denim jacket σε γαλάζια απόοχρωση με logo Kenzo t-shirt και μαύρα jeans. Είναι πράγματι ένα πολύ stylish και ταυτόχρονα comfy look.

3
Ιωάννα Τσιακκή (Instagram: ioanna_tsiakki)

Η Ιωάννα επέλεξε ένα cropped printed πουκάμισο και το συνδύασε με mid waist jeans και μαύρη buckle ζώνη. Το nude μακιγιάζ της, αλλά και οι διπλοί κρίκοι στα αυτιά είναι οι λεπτομέρειες που έκαναν το outfit της να ξεχωρίσει!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends ή κάνοντας μας tag στο Instagram! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending