fbpx

3 νέα απολαυστικά brunch spots στη Λευκωσία!

Είμαι σίγουρη ότι κάθε Σαββατοκυρίακο αναζητάς και εσύ όπως κι εγώ νέους χώρους για να επισκεφθείς. Σε καμία περίπτωση δε θέλεις να πάει χαμένο το weekend σου, γι’ αυτό και ψάχνεις πώς να το εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ διαδεδομένη η ιδέα του brunch και τα Ιnstagram stories κάθε Σάββατο και Κυριακή παίρνουν φωτιά. Τι θα έλεγες αυτό το Σαββατοκύριακο να επισκεφθούμε κάποια καινούρια στέκια για brunch;

Δες πιο κάτω τα νέα hot brunch spots:

1
Options (Instagram: Options)

Mε μια ιδιαίτερη cozy διακόσμηση το εστιατόριο Οptions, μπαίνει στο ρυθμό της καινούριας μόδας του brunch. Eκεί μπορείς να απολαύσεις λαχταριστά pancakes όπως εσύ τα ονειρεύεσαι.

Eπίσης φρεσκοστυμμένοι χυμοί και καφέδες διάφορων επιλογών μπορούν να συνοδεύσουν ένα healthy breakfast της επιλογής σου.

Το Options βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, Γιάννου Κρανιδιώτη 6 και είναι καθημερινά ανοικτό από τις 8:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 π.μ..

2
Bruncherie (Instagram: Bruncherie)

 

Aν είσαι λοιπόν λάτρης του brunch, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις το Bruncherie. Ο ναός του brunch, όπως τον ονομάζουν, φροντίζει να προσφέρει μόνο σπιτικά και καλοφτιαγμένα εδέσματα.

Tο Bruncherie δεν ξεχωρίζει μόνο για τις μοναδικές του γεύσεις, αλλά και για τη δυνατότητα να απολαύσεις το αγαπημένο σου brunch στο σπίτι, μιας και κάνει κατ’ οίκον διανομή.
Το Bruncherie θα το βρεις στην οδό Ερμού 14 στον Στρόβολο, από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 καθημερινά εκτός από Κυριακές.

3
Cafe Americain (Instagram: Cafe Americain)

Τελευταίο, σου άφησα το Cafe Americain που ξεχωρίζει με τη δημιουργικότητα του. Χωρίς να μιμείται κανένα από τα υπόλοιπα brunch spots, δεν φοβάται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και να πρωτοτυπήσει με επιρροές από διεθνείς κουζίνες.

Το Cafe Americain ξεχωρίζει με την jazz ατμόσφαιρα του και με τις άκρως απολαυστικές μερίδες του. Αν θες να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό το νέο hot spot της Λευκωσίας δες εδώ.

Το Cafe Americain βρίσκεται στο Θεμιστοκλή Δέρβη 6 και είναι ανοικτό κάθε Κυριάκη από 10:00-18:00 και κάθε Τρίτη με Σάββατο από τις 10:00-01:00.

Eσύ πού θα πας αυτό το Σαββατοκυριάκο για brunch;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending