fbpx

5 πράγματα που θα πέταγαν οι στυλίστες από την ντουλάπα σου!

Είσαι και εσύ όπως και εγώ ένοχη για μερικά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που καταστρέφουν την συνολική εικόνα της;

Αν ναι, τότε αυτό το άρθρο είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια. Αφέσου στην εμπειρία της στυλίστριας των μεγαλύτερων ονομάτων του Hollywood, Micaela Erlanger και ακολούθησε πιστά τις συμβουλές της για μια γκαρνταρόμπα που όλες θα ζηλεύουν.

Αυτό που καλείσαι εσύ να κάνεις είναι απλώς να αφαιρέσεις πέντε απλά κομμάτια, αλλά ικανά να καταστρέψουν την γκαρνταρόμπα σου.

Μάθε περισσότερα:

1
Αταίριαστες κάλτσες

Σε όλες μας θα έτυχε να προσπαθούμε να λύσουμε το μυστήριο για τις εξαφανισμένες κάλτσες που χάνονται κάπου μέσα στο πλυντήριο! Μετά για κάποιο λόγο κάποιες μένουν μόνες τους, και κάποιες τις ταιριάζεις με τις άλλες που έμειναν μόνες τους πιο παλιά.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να εξαφανίζεις όσες δεν έχουν ταίρι! Οι κάλτσες είναι μια μικρή λεπτομέρεια στο outfit μας, που όμως παίζει μεγάλο ρόλο!

Δες πιο κάτω 3 ζευγάρια κάλτσες που σου προτείνουμε: 

Sporty ankle socks
Sheer Ribbed Glitter Ankle Socks
Sheer Spot Ruched Socks

2
Ξεθωριασμένο white Τ-shirt

Είναι αναμενόμενο να το λατρεύεις, αφού είναι εύκολο να συνδυαστεί με τα πάντα. Είναι all time classic κομμάτι το οποίο σε βολεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Παρ’ όλα αυτά, καθώς περνά ο καιρός αρχίζει και ξεθωριάζει και κιτρινίζει, και φαίνεται ότι πλέον δεν είναι και τόσο άσπρο. Σε αυτή την περίπτωση αντικατέστησέ το με ένα άλλο t-shirt, αφού μπορείς να βρεις διάφορετικά είδη και στυλ σε πολύ προσιτές τιμές.

Αντικατέστησέ το με τα t-shirts που σου προτείνουμε:

Κnot front T-shirt
Cropped t-shirt
Loose fitting T-shirt

3
Άβολα παπούτσια

Έχεις ήδη στο μυαλό σου ένα τέτοιο ζευγάρι διαβάζοντας τον τίτλο. Επιτέλους μπορείς να απαλλαγείς απ’ όλα τα ζευγάρια παπουτσιών που για οποιοδήποτε λόγο σου έκαναν τη ζωή δύσκολη όταν τα φόραγες.

Δες πιο κάτω άνετα και stylish ζευγάρια που σου προτείνουμε:
block heels
Heeled mules
Pointed flat mules

4
Jeans που δε σε κολακεύουν

Θέσε ως fashion στόχο σου να ανανεώνεις την denim συλλογή σου. Αρκετά συχνά, όπως είναι αναμενόμενο, μετά από τα πολλά πλυσίματα τα αγαπημένα σου jeans δεν αγκαλιάζουν το σώμα σου όπως παλιά.

Δες ποια είναι τα jeans που σου προτείνουμε:
Belted High-Rise Jeans
Culottes with vents
Ripped mom jeans

5
Statement necklace

Όπως κάθε fashion girl, έτσι κι εσύ θα έχεις φορέσει τουλάχιστον μια φορά ένα φαντασμαγορικό statement necklace.

Ίσως ήρθε η στιγμή να πεις αντίο στα μεγάλα και glamorous necklaces και να εντάξεις στο στυλ σου τα πιο απλά και διαχρονικά κοσμήματα στον λαιμό. Μιας και η μόδα προστάζει πιο minimal γραμμές.

bangles
Metal piece necklace
Bangles and Gold coin necklace

Εσύ τι σκέφτεσαι να βγάλεις από την γκαρνταρόμπα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending