fbpx

Θες να σπουδάσεις ενώ δουλεύεις παράλληλα; Δες γιατί να προτιμήσεις το CIIM!

Θες να ξεκινήσεις σύντομα το μεταπτυχιακό σου, αλλά δυσκολεύεσαι με το πολυάσχολο πρόγραμμά σου; Για παράδειγμα, θες να συνδυάσεις σπουδές με δουλειά, αλλά πιστεύεις πως δεν θα τα βγάλεις πέρα;

Μάθε πως μπορείς να σπουδάσεις στο CIIM – Cyprus International Instistute of Management, με ένα ευέλικτο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, προσαρμοσμένο στο πρόγραμμα σου.

Κάνοντας αίτηση μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019, μπορείς να πάρεις 20% μείωση στα δίδακτρα! Αν ενδιαφέρεσαι, απλά συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις πιο κάτω!

Τα προγράμματα επιτρέπουν στους φοιτητές να δουλεύουν ενώ κάνουν το πτυχίο τους. Επίσης μπορείς να ξεκινήσεις τη φοίτηση όποια στιγμή θέλεις μέσα στο χρόνο, χωρίς να περιμένεις να ξεκινήσουν τα εξάμηνα. Με λίγα λόγια γιατί να περιμένεις εξάμηνα, ενώ μπορείς να ξεκινήσεις τώρα;

Δες πιο κάτω τι μας είπαν απόφοιτοι του CIIM που δούλευαν παράλληλα με τις σπουδές τους:

1
Γιώργος Κακουρίδης, απόφοιτος MSc Management / ΜΒΜ-ΜSc inBusiness Management

Το τι κάνει το CIIM διαφορετικό εκτός από το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας είναι και ο τρόπος που είναι προγραμματισμένα τα μαθήματα. Εκτός του ότι σε βοηθά να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και μαθημάτων, έχεις και την επιλογή αν θα επιλέξεις να παρακολουθήσεις τον επόμενο μάθημα, ή αν θα το κάνεις αργότερα – εκτός κάποιων εξαιρέσεων που έχουν κάποια προαπαιτούμενα μαθήματα.

Αυτή η ευελιξία είναι από τα δυνατά σημεία του προγράμματος του CIIM και γι’ αυτό σχεδόν όλοι φοιτητές του προγράμματος συνδυάζουν τις σπουδές τους με δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα διαρκούν μία εβδομάδα και μετά ακολουθεί η εξέταση. Κάποιες φορές μπορεί να φτάσουν maximum 2 εβδομάδες. Οι ώρες διδασκαλίας είναι καθημερινές, από τις 6.30 μ.μ. – 10.15 μ.μ., καθώς και Σάββατο 9 -5.15 και κάποιες φορές Κυριακή 10 π.μ. – 6.15 μ.μ., ανάλογα με τις πιστωτικές μονάδες του κάθε μαθήματος.

Έτσι, μέσα σε λίγες εβδομάδες τελειώνεις ολόκληρο μάθημα, ενώ στα άλλα πανεπιστήμια σου παίρνει ολόκληρο ακαδημαϊκό εξάμηνο.

2
Βασιλική Πέτρου, απόφοιτη MSc Management / ΜΒΜ-ΜSc inBusiness Management

Οι ώρες διδασκαλίας είναι καθημερινές από τις 6.30 μ.μ. – 10.15 μ.μ., Σάββατο 9 -5.15 και Κυριακή 10 π.μ. – 6.15 μ.μ. και οι εξετάσεις απογεύματα στις 7 μ.μ. Οι συγκεκριμένες ώρες έχουν επιλεχθεί, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα και άτομα σαν εμένα, τα οποία εργάζονται full-time και είναι αδύνατο να παρακολουθήσουν πρωινά μαθήματα.

Δεν είναι μόνο οι ώρες βολικές, αλλά και το γεγονός ότι έχεις τη δυνατότητα παρακολουθήσεις το πρόγραμμα part–time (2 χρόνια), ώστε να μπορείς να επιλέγεις προσεκτικά τα μαθήματα σου και να οργανώνεις το πρόγραμμα σου, ανάλογα και με το φόρτο της εργασίας σου.

3
Κυριάκος Χριστουδούλου, απόφοιτος MSc Financial Services

Όποιος ενδιαφέρεται να σπουδάσει στο CIIM, θα έχει ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, που μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως των επαγγελματικών αναγκών του κάθε συμμετέχοντα.

Μπορεί να έχει την επιλογή ενός πιο χαλαρού προγράμματος π.χ. σε περιόδους αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Γενικά, επικρατεί ένα υψηλό επίπεδο των εμπλεκομένων, από τους οποίους μπορεί ο καθένας να αποκομίσει νέες γνώσεις και εμπειρίες.

4
Χάρις Σωκράτους, απόφοιτη MSc Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση

Ο τρόπος διεξαγωγής των μαθημάτων είναι τέτοιος ο οποίος δεν δυσκολεύει ιδιαιτέρα τον φοιτητή/τρια. Καταρχάς, είναι ένα πρόγραμμα το οποίο δίνει την ευχέρεια ολοκλήρωσης του σε 1 ή 2 χρόνια. Επέλεξα την πλήρη φοίτηση και δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα.

Κατά δεύτερον, ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονται τα μαθήματα είναι πολύ βοηθητικός. Το γεγονός ότι το κάθε μάθημα προσφέρεται αυτόνομο και όχι σε συνδυασμό με άλλα, βοηθά πολύ τους φοιτητές στην οργάνωση της σκέψης και άρα της μελέτης τους.

Γίνεται τότε η παράδοση των διαλέξεων για το κάθε μάθημα. Ακολούθως, υπάρχει αρκετό χρονικό περιθώριο για την προετοιμασία του φοιτητή για την εξέταση ή την εργασία (ανάλογα των απαιτήσεων του κάθε μαθήματος).

Με σωστή οργάνωση από μέρους του φοιτητή και με την στήριξη που υπάρχει από το CIIM προς τους φοιτητές του, η ολοκλήρωση του MSc Εκπαιδευτικής Ηγεσίας & Διοίκησης (και οποιουδήποτε άλλου προγράμματος) δεν πρέπει να αγχώνει τον οποιονδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει.

Θες να ξεκινήσεις μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM;

No Fields Found.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending