fbpx

Διαγωνισμός BRAINIL: Κέρδισε road trip μαζί με την παρέα σου σε ένα Volkswagen!

 

1
Οι νικητές του διαγωνισμού BRAINIL είναι:

Το road trip στην Κύπρο μαζί με την παρέα του (μέχρι 5 άτομα) μέσα σε ένα πράσινο Volkswagen Campervan του ’78 κερδίζει ο Ανδρέας Νικολάου.

Οι 5 τυχεροί που κερδίζουν από 1 κουτί με 30 tablets BRAINIL (αξίας €19,82) είναι:

Χρυστάλλα Καϊκίτη
Χαρά Στρούθου
Μαρίνα Ηλιάνα Δημητρίου
Αντώνης Θεοδώρου
Μαρία Ανδρέου

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!


Έχεις εξετάσεις και νιώθεις πως δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς; Σκέφτεσαι πώς θα καταφέρεις να συγκρατήσεις όλες αυτές τις πληροφορίες για να πετύχεις τη μέρα της εξέτασης; Εν τω μεταξύ έξω άρχισε να μυρίζει καλοκαίρι και το μόνο που περιμένεις είναι τη μέρα που θα τελειώσει η εξεταστική για να αρχίσεις διακοπές;

Το BRAINIL σε συνεργασία με το StudentLife σου δίνουν τη λύση!

Με το BRAINIL, που είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Ginkgo Biloba, μπορείς να βελτιώσεις τη μνήμη, την αυτοσυγκέντρωση και πολλές ακόμη γνωστικές λειτουργίες και να κάνεις το διάβασμά σου πιο αποδοτικό!

Ακόμη, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας μπαίνεις στην κλήρωση για ένα αξέχαστο road trip με την παρέα σου μέσα σε ένα Volkswagen, που θα είναι ότι καλύτερο για να χαλαρώσεις αμέσως μετά την εξεταστική περίοδο!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

 

2
Τα δώρα του διαγωνισμού

  • 1 μεγάλος τυχερός κερδίζει ένα road trip στην Κύπρο μαζί με την παρέα του (μέχρι 5 άτομα) καλύπτοντας μια διαδρομή στο βουνό ή στην θάλασσα, μέσα σε ένα πράσινο Volkswagen Campervan του ’78, με μουσική και εκπλήξεις κατά τη διαδρομή!

Η συνάντηση θα γίνει σε προκαθορισμένο σημείο στην επαρχία Λάρνακας.
Η διαδρομή θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τον νικητή του διαγωνισμού και μπορεί να είναι παραθαλάσσια ή διαδρομή στο βουνό.
Ο νικητής μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο μέχρι 31/08/2018.

  • 5 τυχεροί κερδίζουν από 1 κουτί με 30 tablets BRAINIL (αξίας €19,82).

 

3
Τι είναι το BRAINIL;

Το BRAINIL είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης.

Συγκεκριμένα περιέχει:

  • L-ακετυλοκαρνιτίνη, η οποία προάγει την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα, μεταφέροντας λιπαρά οξέα, και
  • εκχύλισμα Gingko Biloba, το οποίο φάνηκε σε πολλές κλινικές μελέτες, ότι μπορεί να μειώσει την συσσώρευση των αιμοπεταλίων, να αυξήσει την αγγειοδιαστολή και να οδηγήσει έτσι στην καλύτερη αιμάτωση του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τη μικροκυκλοφορία, τη μνήμη και άλλες γνωστικές λειτουργίες.

Το BRAINIL είναι ιδανικό για φοιτητές και μαθητές σε περιόδους εντατικού διαβάσματος και εξετάσεων, αλλά και για όσους θέλουν να βελτιώσουν την καθημερινή τους ζωή.

Μπορείς να βρεις το BRAINIL σε όλα τα φαρμακεία, χωρίς ιατρική συνταγή και σε ειδική τιμή γνωριμίας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending