fbpx

5+1 co-ord sets για να δημιουργήσεις απίστευτα fashionable looks!

Τα co-ord sets παραμένουν στα fashion trends και φέτος και κυριαρχούν. Αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνουν οι πιο στυλάτες celebrities και fashion bloggers.

Πώς να μην το επιλέγουν άλλωστε; Αφού το co–ord set είναι πολύ κοριτσίστικο και ταυτόχρονα πολύ chic. Μπορείς να βρεις αρκετά co-ords σε διάφορα χρώματα, prints, αλλά και υφές.

Εμείς διαλέξαμε 6 co-ord sets για ‘σένα και σου προτείνουμε μερικούς εύκολους και stylish συνδυασμούς!

Δες τα πιο κάτω:

1
Άσπρο sequin σετ

Σε φαντάζομαι ήδη να φοράς το συγκεκριμένο σετ στη βραδινή σου έξοδο με μαύρα strap heels και να πίνεις hugo! Κάνε τα μαλλιά σου αλογοουρά όπως και στη φωτογραφία και βάλε μεγάλα statement σκουλαρίκια! Όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω σου!

Βρες το σετ

2
Suit set

Ένα κουστούμι σε παστέλ χρωματισμούς ίσως είναι ό,τι πιο αναγκαίο γι’ αυτή την σεζόν!Συνδυάζοντας με total white πέδιλα και edgy sunglasses θα τελειοποιήσεις το σύνολο σου.

Βρες το σετ

3
Pajama style

Το πιο επιμελώς ατημέλητο outfit, to pajama style, μπορεί να απογειώσει το στυλ σου! Συνδυάζοντας το με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως ροζ mules και μεταλλική τσάντα μπορεί να αναδείξει το σύνολο σου σε μια βραδινή έξοδο.

Βρες το top & το παντελόνι

4
Striped co-ord

Το striped co-ord set με crop top με φιόγκο που δένει μπροστά και high waisted shorts θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές.

Συνδυάζοντάς το με μια straw bag  όπως πιο πάνω και με muled πέδιλα, είσαι έτοιμη για την επόμενη σου βόλτα!

Βρες το top & τα shorts

5
Yellow set

Ένα αγαπημένο καλοκαιρινό set από μια αγαπημένη σελίδα που λατρεύουν όλες οι fashion bloggers! Μπορείς να το φορέσεις με mules ή ακόμα και με τα sneakers σου από το πρωί στη δουλειά μέχρι και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό.

Βρες το σετ

6
Embroidered set

Αν είσαι πιο ρομαντικός τύπος, τότε αυτό το σετ είναι το ιδανικό για ‘σένα. Συνδύασε το με gladiators ή με espadrilles και την ψάθινη φούστα σου και είσαι έτοιμη για την πιο καλοκαιρινή σου βόλτα ή για να διασκεδάσεις στο πιο καλοκαιρινό και ανεβαστικό party!

Αν προτιμάς να φορέσεις κάτι πιο άνετο τότε μη διστάσεις να το βάλεις με τα άσπρα sneakers σου!

Βρες το σετ

Εσύ ποιο co-ord set θα φορέσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending