fbpx

Αυτός είναι ο γνωστός Κύπριος που ταξιδεύει για να στηρίξει τη Φουρέιρα (troll)!

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision πλησιάζει και η Κύπρος, σύμφωνα με τα “μπούκκικα”, είναι το μεγάλο φαβορί! Από το πλευρό της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκπρόσωπος του StudentLife!

Τι κι αν δεν ρώτησε κανένα, τι κι αν έκλεισε τα εισιτήρια μόνος του και μας ανακοίνωσε ότι θα πάει στη Eurovision… Ο ένας, ο μοναδικός, ο Ανδρέας Χαρής θα βρίσκεται στη Λισαβόνα για να στηρίξει την προσπάθεια του “Φουέγκο” να κατακτήσει την 1η θέση!

Μαζί του και ο Ανδρέας Αναστασίου, από την WeAreMusic, που είναι πιο έμπειρος στη διοργάνωση της Eurovision (και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός τον “εκούρτισεν”)!

Μετά τον πανικό που προκάλεσε η Φουρέιρα στον ημιτελικό και τον χαμό που γίνεται σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Ανδρέας Χαρής ταξιδεύει με τον αέρα της πρωτιάς, τραγουδώντας ασταμάτητα “Α γεα, γεα, γεα, γε”!

Φυσικά, μαζί του έχει πάρει τη βαλίτσα του Παγκύπριου Οργανισμού Αγελαδοτρόφων, για να μην ξεχνά τις καταβολές του όταν θα περνά από τα κόκκινα χαλιά και θα μιλά με τους σελέμπριτις.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν ότι μέσα στη βαλίτσα παίρνει τις αφίσες των αγαπημένων του κυπριακών και ελληνικών συμμετοχών στην Eurovision (Σάκηηηη)!

Απαραίτητο αξεσουάρ για να μπορεί να φωνάζει με πάθος “Καλή επιτυχία Κύπρος” είναι φυσικά η κυπριακή σημαία, αλλά και η φανελούα του StudentLife, σαν άξιος εκπρόσωπος της ομάδας!

Αν θέλεις να δεις όλα τα νέα που θα μας μεταφέρει ο Ανδρέας από την Λισαβόνα, ακολούθησε το StudentLife στα social media και μη χάσεις κανένα post και κανένα story!

Για το Σάββατο ετοιμάζει Facebook και Instagram LIVE για να μας μεταφέρει το κλίμα πριν και μετά τον τελικό!

Follow StudentLife.com.cy
Instagram | Facebook

Follow Andreas Haris
@harisandreas

Καλή επιτυχία Κύπρος!
Ετοιμαζόμαστε ήδη για τη μεγάλη νίκη!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending