fbpx

“Heartbeats The Musical 2 – Όσο χτυπά η καρδιά”: Γνώρισε τους συντελεστές!

Έμαθες για το πρωτότυπο έργο των Ανδρέα Αναστασίου, Λουκία Λαζάρου και Διαμάντω Αναστασίου Heartbeats The Musical 2 – Όσο χτυπά η καρδιά”. Μετά την επιτυχία του το 2016, το Heartbeats The Musical επιστρέφει με μια ολοκαίνουρια ιστορία βγαλμένη μέσα από την καρδιά.

Τι συμβαίνει όταν τα όνειρα εμποδίζονται από τα πρέπει και πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η καρδιά ενός μικρού κοριτσιού; Πώς αντιμετωπίζει η Νεφέλη το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της; Μάθε περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ!

Πιο κάτω ακολουθούν όλα όσα μας είπαν 5 από τους συντελεστές της παράστασης:

 

Ονομάζομαι Μικαέλλα Θεοδουλίδου, κατάγομαι από την Κυπερούντα, είμαι ηθοποιός, δασκάλα και σ’ ένα παράλληλο, φανταστικό σύμπαν, θα ήθελα να είμαι νεράιδα!

Είμαι η Χριστίνα Αβερκίου 25 χρονών από τη Λεμεσό. Έχω σπουδάσει μουσική και μουσικό θέατρο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με παραγωγές μιούζικαλ, φωνητική διδασκαλία, μουσική διδασκαλία και live εμφανίσεις. Τα ενδιαφέροντα μου είναι κυρίως μουσική, τραγούδι, χορός και θέατρο.

Ονομάζομαι Αλίκη Αχνιώτου και δεν κατάγομαι από τη Χώρα των Θαυμάτων… δυστυχώς! Παρ’ όλα αυτά, είμαι καλά και προσπαθώ να με κρατάω χαρούμενη και δημιουργική όσο πιο πολύ μπορώ.

Είμαι ο Ανδρέας Αναστασίου και είμαι 26 χρόνων από την Λάρνακα. Ασχολούμαι με την σύνθεση επαγγελματικά τα τελευταία 7 χρόνια. Φέτος σε μια παραγωγή της ομάδας μου WeAreMusic ανεβαίνει το τρίτο μας μιούζικαλ με τίτλο “Heartbeats The Musical 2 – Όσο χτυπά η καρδιά” καθώς και το πρώτο μου παιδικό βιβλίο με την ιστορία της παράστασης.

Είμαι η Aθηνά Λιανού, 25 ετών και κατάγομαι από την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Έχω σπουδάσει μουσική (Bachelor of Music with Honors) στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, στη Σκωτία και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο μουσικό θέατρο, στην σχολή P.M.T.P. by Sia Koskina, στην Αθήνα.

Τι κάνει το Heartbeats The Musical 2 να είναι ξεχωριστό για ‘σένα;

Μικαέλλα: Η αγάπη, ο ενθουσιασμός και ο απαράμιλλος ζήλος που εκδηλώνει όλη η ομάδα – από τον πιο μικρό, μέχρι τον πιο μεγάλο – καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας.

Με ένα μαγικό τρόπο, οι κτύποι της καρδιάς μας εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα.

Χριστίνα: Το μιούζικαλ Heartbeats είναι ένα ταξίδι που άρχισε 2 χρόνια πριν με πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Στην προηγούμενη παράσταση είχα τη φωνητική επιμέλεια, αυτή τη φορά όμως θα το ζήσω πάνω στη σκηνή.

Αλίκη: Η συγκεκριμένη παράσταση ήταν μια ευκαιρία – δοκιμασία για εμένα να δουλέψω με παιδιά. Κάτι το οποίο δεν είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Ομολογώ πως ήταν κάτι που με φόβιζε αρκετά εξ αρχής. Εν τέλει όμως, ήρθαν να με διαψεύσουν τα ίδια τα παιδιά κι αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ!

Ανδρέας: Το Heartbeats The Musical, τα τελευταία 3 χρόνια είναι μέρος της ζωής μου.

Aθηνά: Η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο musical μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους με απίστευτο ταλέντο και αστείρευτη αγάπη γι’αυτό που κάνουν, και να συνεργαστώ μαζί τους σε ένα έργο με μία πολύ όμορφη ιστορία για σενάριο και μουσικές που αντικατοπρίζουν όλα τα υπέροχα, αλλά πάνω απ’ όλα, δυνατά μηνύματα που θέλει να στείλει.

Γιατί αξίζει να έρθει κάποιος να το παρακολουθήσει;

Μικαέλλα: Γιατί 30 υπέροχα παιδιά εξιστορούν με όλα τα εκφραστικά τους μέσα, μια ιστορία για την αγάπη, και έχουν βρει τον τρόπο να μας υπενθυμίσουν πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει η καρδιά μας. Γιατί η μουσική του Αντρέα Αναστασίου θα πλημμυρίσει τον καθένα με χιλιάδες συναισθήματα.

Γιατί όσο χτυπά η καρδιά μας, πρέπει να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας.

Χριστίνα:Αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει την παράσταση αυτή γιατί οι συντελεστές, οι ηθοποιοί και τα μικρά παιδιά που λαμβάνουν μέρος έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση και η ενέργεια τους όταν παίζουν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

Αλίκη: Πιστεύω πως αξίζει να διαθέσει κάποιος τον χρόνο και την ενέργειά του να ‘ρθεί να παρακολουθήσει την παράσταση. Αυτό για να δει πως ένα δύσκολο εγχείρημα με συλλογικότητα, εμπιστοσύνη-πίστη στον καθένα ξεχωριστά και σίγουρα με πολλή δουλειά μεταμορφώνεται σε ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα!

Ανδρέας: Είναι μια πολύ όμορφη δουλειά που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο. Για ‘μένα το πιο σημαντικό που μπορεί να σου δώσει μια παράσταση είναι να σε κάνει να νιώσεις κάτι, να σε προβληματίσει και σας υπόσχομαι ότι θα σας πάει πίσω στην παιδική σας ηλικία και θα θυμηθείτε αγαπημένα σας πρόσωπα που είναι πάντα εδώ.

Aθηνά: Το Heartbeats The Musical 2, μπορεί αδιαμφισβήτητα να αγγίξει τις καρδιές όλων, μικρών και μεγάλων και να κάνει πολλούς από τους θεατές ακόμα και να ταυτιστούν με την ιστορία ή και κάποιον από τους χαρακτήρες.

Ποιο είναι το μότο που ακολουθείς στη ζωή σου;

Μικαέλλα: Να μην κάνεις εκπτώσεις για τίποτα, συνεπώς να μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά μπορείς να πετύχεις.

Χριστίνα: “There is only one happiness in this life, to love and be loved.”

Αλίκη: Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο μότο που ακολουθώ, ούτε και είχα ποτέ μου νομίζω. Αυτό ίσως γιατί ένα ωραίο (κλισέ πάντα) μότο θα με εκφράζει για το τώρα κι ένα επίσης ωραίο (εξίσου κλισέ) γι’ αργότερα. Γενικότερα όπως καταλαβαίνετε, αφήνω τα κλισέ μότο να με ξαφνιάζουν. Ίσως πάλι και όχι!

Ανδρέας: “Είναι η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο, που κάνει ενδιαφέρουσα τη ζωή.” Είναι μια φράση από το Heartbeats The Musical που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2016 στη Λεμεσό που την έχω πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου.

​​​Aθηνά: Νομίζω αν έπρεπε να επιλέξω ένα μόνο μότο θα ήταν το «Μη σταματάς να πιστεύεις». Να πιστεύεις στα όνειρά σου, στο πάθος που έχεις για να τα κατακτήσεις, στον εαυτό σου, στην αγάπη. Άλλωστε, και το Heartbeats The Musical, μας δείχνει πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψουμε πραγματικά.

Εισιτήρια για την παράσταση “Heartbeats The Musical 2 – Όσο χτυπά η καρδιά” θα βρείτε στη σελίδα tickethour.com.cy (https://goo.gl/Jzwx67) και σε όλα τα καταστήματα ACS.

Ευχαριστούμε τους 5 νέους για όσα μας είπαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην παράστασή τους! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending