fbpx

Video Internship στο StudentLife: Μάθε γιατί πρέπει να κάνεις αίτηση κι εσύ!

Έχεις πάθος με την κάμερα; Σου αρέσει να δημιουργείς βίντεο με χιουμοριστικό ή και επίκαιρο περιεχόμενο; Αν ναι, τότε θα πρέπει να κάνεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αίτηση στο νέο Video Internship που έχει ετοιμάσει η media ομάδα του StudentLife!

Ο λόγος; Θα έχεις την ευκαιρία, αυτούς τους 3 μήνες πρακτικής άσκησης, να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία και να βελτιώσεις το ταλέντο σου ακόμη περισσότερο στην παραγωγή βίντεο περιεχομένου – και όχι μόνο!

Δες πιο κάτω την προσωπική μου εμπειρία και ίσως σε πείσω να κάνεις το μεγάλο βήμα:

 

Πώς προέκυψε και συμμετείχα στο συγκεκριμένο Internship;

Μια μέρα, καθώς scroll-αρα στο Facebook, είδα τυχαία το πιο πάνω post του StudentLife (που μάλλον θα το έχεις προσέξει κι εσύ).

Μόλις το είδα, είπα στον εαυτό μου: “Καλάν ρε Δημήτρη. Εν κάτι που σου αρέσκει τζιαι ασχολείσαι. Γιατί να αφήκεις την ευκαιρία να φύει τζιαι να μεν κάμεις την αίτηση για να μάθεις παραπάνω πράματα; Εν τζιαι χάνεις τίποτε”. Έτσι κι έγινε λοιπόν. Συμπλήρωσα την σχετική αίτηση, στέλνοντας ένα μικρό και αντιπροσωπευτικό υλικό από την δουλειά μου.

Μετά από λίγες μέρες, με παίρνει τηλέφωνο ο Media Creator του StudentLife, Πόλυς Ιωάννου, ο οποίος είχε αξιολογήσει την αίτησή μου και ήθελε να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μου στο εν λόγω Internship!

Η χαρά και ο ενθουσιασμός που ένιωσα εκείνη τη μέρα δεν περιγράφονται τόσο εύκολα. Δεν το περίμενα να ήμουν 1 από τα 6 τυχερά άτομα που είχαν επιλέγει στην τελική ομάδα των media creators του StudentLife, για τους μήνες Μάρτιο-Μάιο 2018!

Το τι ακολούθησε και το τι έμαθα απ’ αυτό το Internship των 3 μηνών, δε συνοψίζεται τόσο εύκολα σ’ αυτές τις λίγες γραμμές… Ήταν πράγματι μια όμορφη και εποικοδομητική εμπειρία ζωής που δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να την ξεχάσει.   

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πόλυ Ιωάννου για:

Graffiti @ Nicosia

Δες 10+1 εντυπωσιακά graffiti που εντοπίσαμε στη Λευκωσία – Ψάξε τα κι εσύ! ????

Posted by StudentLife.com.cy on Sunday, May 13, 2018

  • Τον αυθεντικό και γεμάτο ζωντάνια χαρακτήρα που παρουσίαζε σε κάθε συνάντησή μας, ως συντονιστής και γενικά ως Media Creator του StudentLife.
  • Την ανεξίτηλη αγάπη και το πραγματικό πάθος που έχει για το αντικείμενο ενασχόλησής του – στοιχεία δύσκολα να τα βρεις στους σημερινούς ανθρώπους.
  • Τη συνεχή καθοδήγηση και στήριξη που μας παρείχε, μέσω της άμεσης επίλυσης προβλημάτων και αποριών που προέκυπταν κατά τη διάρκεια παραγωγής του βίντεο υλικού μας.
  • Την παροχή ειλικρινών σχολίων για το εκάστοτε υλικό που παρήγαγε κάθε φορά.
  • Την παροχή χρήσιμων συμβουλών για πώς μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα της εργασίας μας.

Τι έμαθα απ’ αυτό το Internship;

Parking Kypraiou

Πώς παρκάρει ο Κυπραίος άμαν βιάζεται; ???? Θυμίζει σου κανέναν; ????

Posted by StudentLife.com.cy on Saturday, April 28, 2018

Καταρχάς, έμαθα αρκετά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα γύρω από το τομέα του βίντεο (και της φωτογραφίας). Όλα αυτά με βοήθησαν στον καλύτερο χειρισμό του εξοπλισμού μου, ώστε να πετύχω το καλύτερο και επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακόμη, βίωσα τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος όταν έχει μια ιδέα για filming (π.χ. μη ιδανικές συνθήκες, πνευματικά δικαιώματα, κ.ά.) καθώς και το πώς μπορεί να τα αντιμετωπίσεις κάθε φορά.

Επίσης, απόκτησα μια πολύ καλή γνώση γύρω από κάποια βασικά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, π.χ. Filmora και Animaker. Αυτά και άλλα αντίστοιχα προγράμματα, παίζουν καταλυτικό ρόλο στην τελική μορφή του προϊόντος που θέλεις να παρουσιάσεις στο κοινό σου.

Τέλος, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να αλληλεπιδράσω με καινούρια άτομα και να μοιραστώ μαζί τους διάφορες ιδέες και απόψεις για την παραγωγή πρωτότυπου βίντεο περιεχομένου.

Ακόμη το σκέφτεσαι; Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending